Amin ALLAH cümlemizden razı olsun bakalım beklemedeyim hala ses yok inşallah olumlu sonuçlanır nasip kısmet artıkTeşekkür ederim hocam Allah razı olsun iyi bayramlar senden de güzel haberi bekliyorum
Amin ALLAH cümlemizden razı olsun bakalım beklemedeyim hala ses yok inşallah olumlu sonuçlanır nasip kısmet artıkTeşekkür ederim hocam Allah razı olsun iyi bayramlar senden de güzel haberi bekliyorum
hayırlı olsun kardeşimAyın 26 sında başvurmuştum şimdi Kabul Edildi Devam Ediyor yazıyor 11 günde sonuçlandı
Hayırlı olsunAyın 26 sında başvurmuştum şimdi Kabul Edildi Devam Ediyor yazıyor 11 günde sonuçlandı
Alamıcaz temmuz ayı içinde verilecek benceBizimkide kabul edildi devam ediyor yanlız anlamadım yarın nasıl alacağız para belli değil söylermisiniz
size değerlendirme sürecinde yazarken üst satırlarda kabul edildi ibaresi varmıHâlâ değerlendirme sürecinde yazıyor.ne zaman sonuçlanacak kim bilir.böyle uzadıkça umudu kalmıyor insanın
Yok maalesef öyle bi şey yazmıyosize değerlendirme sürecinde yazarken üst satırlarda kabul edildi ibaresi varmı
aynısı bendede değerlendirme sürecinde ama kabul edildi ibaresi var
21 gün oldu hala süreç devam ediyor yazıyor ne kadar hantal ilerliyor
bende sadece süreç devam ediyor yazıyor devam ediyor yazısı bende yokBende de hala süreç devam ediyor yazıyor
Ama Sosyal yardım bilgilerinde bakınca devam ediyor
Devam ediyor yazısı Sosyal yardım bilgileri sayfasında Türkiye aile programı diye bir başlık eklenmiş kömür ve gıda yardımı olan sayfadabende sadece süreç devam ediyor yazıyor devam ediyor yazısı bende yok