Evet e devletten başvuru yaptım. Ayın 27 siydi sanırım 9 gün olmuşE devletten mi başvurmuştunuz kaç günde sonuçlandı
Evet e devletten başvuru yaptım. Ayın 27 siydi sanırım 9 gün olmuşE devletten mi başvurmuştunuz kaç günde sonuçlandı
Benimki 3 günde onaylandı e devletten başvurdumE devletten başvuru yapıpta sonuçlanan arkadaş varmıdır
ne güzel şanslısınız nazar değmesin inşallahBenimki 3 günde onaylandı e devletten başvurdum
Olmadı bence bayramdan sonra verilecekAile destek ödemesi alan oldumu
Bayram geldi
Bu değerlendirme süreci ne zaman bitecek arkadaşlar.güya bayramdan önce ilk ödemeler yatacaktı.bu bayramda buruk geçecek gibi sanki.
85 milyon kişi yattı bilecek, yatmadığını sen ben bileceğiz
hayırlı olsun kardeşim sevindim iyi bayramlar dilerimBenim başvurum bugün kabul edilmiş arkadaşlar inşallah sizlerin de bir an önce kabul edilir.
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun iyi bayramlar senden de güzel haberi bekliyorumhayırlı olsun kardeşim sevindim iyi bayramlar dilerim
İnşallh.hayırlı olsunBenim başvurum bugün kabul edilmiş arkadaşlar inşallah sizlerin de bir an önce kabul edilir.
Hayırlı olsun iyi bayramlar.Benim başvurum bugün kabul edilmiş arkadaşlar inşallah sizlerin de bir an önce kabul edilir.