online oluyor sistemden görüyorlardeğerlendirme nasıl oluyor online mı bakıyorlar eve mı geliyorlar
deneyim şansımı sadece evde bakım maaşı alıyoruz babam emeklionline oluyor sistemden görüyorlar
ziraat bankası iban istiyorlar başvuru yapılan yerdeOdemeler nerden yapilcak ptt mi ziraat mi bilen varmi
tabi ki deneyin uygun görürlerse alırsınız inşallah alırsınız geçinmek zorlaştı ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallahdeneyim şansımı sadece evde bakım maaşı alıyoruz babam emekli
rica ederim sağlıklı günler dilerimTesekkur edo kardes
iban istediklerine göre herhangi bir banka kartı lacağından hesabına yatacak ben halkbank iban verdimOdemeler nerden yapilcak ptt mi ziraat mi bilen varmi
ben yazdım ustam yanlış bir şey olmasın diye eve giren parayı yazdım sistemde zaten görürler eksik veya yalan beyan olmasın diyeEvde bakım maaşı ve rahmetli babamdan emekli alıyoruz gelir kısmına ikisini de yazmam gerekiyor mu arkadaşlar?
ben yazdım ustam yanlış bir şey olmasın diye eve giren parayı yazdım sistemde zaten görürler eksik veya yalan beyan olmasın diye
rica ederim ne demek saygılar sizde sağolunEyvallah hocam bende sizin yaptığınız gibi yapayım sağ olun.
tabi ki paylaşırız başvurum sydv na değerlendirilmek üzere iletilmiştir yazıyorArkadaşlar bende başvuru yaptım 28 de süreç devam ediyor yazıyor sizlerde sonuçlanma olursa bilgi amaçlı yazarmisiniz olumlu olumsuz ne olacak hayırlısı