Teşekkür ederimtabi ki paylaşırız başvurum sydv na değerlendirilmek üzere iletilmiştir yazıyor
Teşekkür ederimtabi ki paylaşırız başvurum sydv na değerlendirilmek üzere iletilmiştir yazıyor
rica ederim sağlıklı günler dilerimTeşekkür ederim
aynısı bende de oldu yoğunluktan dolayı olabilirIbare tekrar degisti ya
Sosyal basvurunuz alinmistir yaziyodu simdide iletilmistir yaziyo
Bisey anlamadim
engelli maaşını neye dayanarak kestiler yardıma başvurmakla maaşın kesilmesi çok tuhaf şu şartlarda alınan maaş kime yeter başka bir sebebi vardırBen başvurmayacağım bı arkadaş doğal gaza başvurmuştu engelli maaşı kesildi nasıl elektrik pandemi yardımı kendiliğinden geldiyse buda gelir zaten sosyal yardım alanların dosyası var bence başvuruya gerek yok
Nasıl kesildiğini bilemem ama belki tekrar gelir testi yapmış olabilirlerengelli maaşını neye dayanarak kestiler yardıma başvurmakla maaşın kesilmesi çok tuhaf şu şartlarda alınan maaş kime yeter başka bir sebebi vardır
alla alla tam bilgim yok sizin gibi neler oluyor meçhul yaşayıp göreceğiz yani dediğiniz gibi maaşın kesilmesi için bir neden olmuşturBasvuru numarasi da degisti edo kardes 40 liydi simdide 50 li yaziyo
görünen o ki bir bardak soğuk suyu hazır bekletelim siz bu durumda red aldıysanız ben kendi adıma extra red alırımBenim başvurum sonuçlanmış cvp reddedildi diyor sebep muhtaç olmamam diyor %98 annem %90 ablam ikisinede bakıcı oldum ilk evde bakımı aldım haziranda eşim güvenlik görevlisi yeni işe başladı kiradayiz 5 kişiyiz aldığımı neye ödeyeceğimi şaşırdım ama ben ihtiyaç sahibi değilmişim inşallah sizlerde bahaneler olmaz
Üzüldüm hocam aslında onaylamaları lazım dı tuhaf.. Ne zaman başvurmuştunuz?Benim başvurum sonuçlanmış cvp reddedildi diyor sebep muhtaç olmamam diyor %98 annem %90 ablam ikisinede bakıcı oldum ilk evde bakımı aldım haziranda eşim güvenlik görevlisi yeni işe başladı kiradayiz 5 kişiyiz aldığımı neye ödeyeceğimi şaşırdım ama ben ihtiyaç sahibi değilmişim inşallah sizlerde bahaneler olmaz
Umarım red almazsınız belliki bizim almadığımız asgari ücret ve ilk kez aldığım bakım parası hesaplanmışgörünen o ki bir bardak soğuk suyu hazır bekletelim siz bu durumda red aldıysanız ben kendi adıma extra red alırım
Sonuç e devlet de çıkıyor muBenim başvurum sonuçlanmış cvp reddedildi diyor sebep muhtaç olmamam diyor %98 annem %90 ablam ikisinede bakıcı oldum ilk evde bakımı aldım haziranda eşim güvenlik görevlisi yeni işe başladı kiradayiz 5 kişiyiz aldığımı neye ödeyeceğimi şaşırdım ama ben ihtiyaç sahibi değilmişim inşallah sizlerde bahaneler olmaz
Evet sosyal yardım bilgileri sorgulama bölümünde var sonucuSonuç e devlet de çıkıyor mu
vallahi üzüldüm ya ne diyeyim nasip kısmet artık varsa nasibimizde alırız yoksa aynı şekilde yaşamaya devam ederiz temmuz zammı nefes aldırır inşallah28 de başvuru yapmıştım.evet eşimin geliri eklenmiş ama maaş bile almadiki ayın 9 da iş başı yaptı bu ay 21 gün maaş alacak ayın 5 de.sadece evde bakım var alınan oda haziranda aldım ilk kez evim yok arabam arsam param diyeceğim neye göre anlamadım hayırlısı diyorum artık
Umarım red almazsınız belliki bizim almadığımız asgari ücret ve ilk kez aldığım bakım parası hesaplanmış