Var ordan baktığımda yatan maaşım PTT hesab numara yatmış ama şuan PTT kurum ödemelerine girip bakamıyorum sistem. Cokmus kaç gündür boyleE devletin varmı
Var ordan baktığımda yatan maaşım PTT hesab numara yatmış ama şuan PTT kurum ödemelerine girip bakamıyorum sistem. Cokmus kaç gündür boyleE devletin varmı
Geçen sene faz 1 den 1000 TL yardım aldinmı00.40 Saat Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginca yapilan 1.100 TL tutarindaki Tam Kapanma Sosyal Yardimi odemeniz en yakin zamanda konutunuzda teslim edilecektir. Bu şekilde mesaj geldi lakin ben bı kaç gün önce yeni bir daire taşındım eee bu yasaktan dolayı eski çıktığım.binada beni bilamiycaklar nasıl alabiliriz peki aydınlatır mısınız bu arada %73 engelliyim..
Adres değişikliğini kapanmadan dolayı gidemiorum nüfus mudurlugune e devletten de adres değişikliği oluyormu bilmiorumBarisErdal35
Sizi adresinizde bulamazlarsa, net olmamakla beraber büyük ihtimalle hesabınıza yatırırlar, yinede teyit etmek için biraz zaman geçtikten sonra ptt müşteri hizmetlerine 444 17 88 telefon edip paranızın hesabınızda yatıp yatmadığını kontrol edin.
Ayrıca adres değişikliğini sydv na bildirmeniz gerekli, kontrol amaçlı gelip sizin adreste olmadığınızı tespit ederlerse maaşınızı dondururlar.
EvetGeçen sene faz 1 den 1000 TL yardım aldinmı
aynen öyle olmuştu bende e devlet üzerinden başvuru yapmıştım devamlı olarak kontrol ediyordum ama hiç görünmemesine rağmen hesabıma yatırılmıştı ve o başvurumda hala süreç devam ediyor yazıyor geçen sene almama rağmen bu sene ocak ayında başvuru yaptım onda yine süreç devam ediyor yazıyor artık maaşı alınca belli olurYa kardeşlerim gerçekten bi tuhafsiniz ben gecen sene 1000 tlyi aldim ve asla e devletimde gözükmedi bakin altını ciziyorum aldim ve gözükmedi bu senede gözükmüyor ama haberi bizzat dinledim neden anlamiyorsunuz ekran görüntüsü attim resmi açıklama neden bakmıyorsunuz ya
Evet faz 1 e yok diyen arkadaşlar . Bu arkadaş faz 1 den almış 1000 tlAdres değişikliğini kapanmadan dolayı gidemiorum nüfus mudurlugune e devletten de adres değişikliği oluyormu bilmiorum
Evet
Peki bu arkadaşa nasıl veriyorlar . Faz 1 den aldım diyor . Bunun bir cevabı olmalıVerilmiyecek
Bu arkadaş faz 1 den aldım diyor . Faz 1 e yoksa bu arkadaş nasıl alıyor . Bunun bir açıklaması var mıVerilmiyecek
Faz 2 ve bizbize yeterizden alan bir bayan yine alıyor . Ekran görüntüsü atmış face'dee devlette hiç bir yerde bu 1100 tl ödemesi görünmüyor, en azından ben rastlamadim e devletine yansiyan varsa link ile paylaşim yapsin arkadaşlar