Rabia 2022 maaşı hala yansimamiss mobil bankaciktan baktım 0130 dan sonra yansır ben biraz kestirip uyuyacağım sonra tekrar bakarım hesaba ne kadar yatmış da yazarım buraya sana iyi gecelerBaktın mı kardeşim hesabina durum ne
Rabia 2022 maaşı hala yansimamiss mobil bankaciktan baktım 0130 dan sonra yansır ben biraz kestirip uyuyacağım sonra tekrar bakarım hesaba ne kadar yatmış da yazarım buraya sana iyi gecelerBaktın mı kardeşim hesabina durum ne
ama başvurmayacağım yatacak çünkinşallah
ama başvurmayacağım yatacak çünkü.
Ben normalde 5 inde alıyorum ama internet bankacılığı malesef yok E devlette de sadece maaşım görünüyor. Yarın gider bakar yazarımArkadaslae normalde 5inde alanin maasi yatmis olmasi lazim bakabilen varsa haber verebilir mi
Telefonla da öğrenebilirsiniz aslında neyse sabah bakarsaniz haber edin mutlaka da şu şüpheden kurtarin biziBen normalde 5 inde alıyorum ama internet bankacılığı malesef yok E devlette de sadece maaşım görünüyor. Yarın gider bakar yazarım
Yani yardım parasından yararlanamayacaz demek mi oluyor bu baya güvenmiştim bendeAZAD21
Bu konuya yazdığın bilgilerde, bize pandemi yardımı verilmeyecek dediğin için sana kızanlar oldu, sonradan yazdıklarını onaylayanlarda oldu, fakat şuana kadarki alınan bilgilere bakılırsa sadece geçen sene faz 1 den yararlananlar yeni pandemi yardımından yararlanmayacak anlamına geliyorki yinede bir çok engelli yardımdan faydalanacak gibi görünüyor.
Ayrıca arkadaşın biride mod da yalnış bilgi vermiş ama olsun demiş. Buradaki sorun benim aldığım bilginin kaynağını yazmış olmam 144 de çalışan arkadaş bu şekilde yazmış demiştimki kendiside hazirandan sonra pandemi yardımı alanlara otomatik yatmış diye tekrar bilgi verdi. Yazılan bilgilerin kaynağı kimse doğru veya yalnış verilen bilgide ordan kaynaklanıyor.
Bu karmaşanın ana sebebi bakanlığın açıklamasında yatan eksik bilgi, verilen yardımın kimleri kapsayacağını detaylandırsaydı ortada sorun kargaşa oluşmayacaktı.
Ayrıca, 2022 engelli maaşı alan bazı arkadaşlara ptt den mesaj gelmiş engelli maaşınız en yakın zamanda konutunuzda teslim edilecektir şeklinde, fakat mesajda pandemi yardımından bahsedilmemiş bakalım hayırlısı inşallah yardımla beraber ödeme yapılır.
Kardeşim senden allah razi olsun sonunda kesin bir bilgi geldi 2022 aylığı alanlar alacak bu paradan içim rahatladi ya00.40 Saat Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginca yapilan 1.100 TL tutarindaki Tam Kapanma Sosyal Yardimi odemeniz en yakin zamanda konutunuzda teslim edilecektir. Bu şekilde mesaj geldi lakin ben bı kaç gün önce yeni bir daire taşındım eee bu yasaktan dolayı eski çıktığım.binada beni bilamiycaklar nasıl alabiliriz peki aydınlatır mısınız bu arada %73 engelliyim..
E devletin varmı00.40 Saat Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginca yapilan 1.100 TL tutarindaki Tam Kapanma Sosyal Yardimi odemeniz en yakin zamanda konutunuzda teslim edilecektir. Bu şekilde mesaj geldi lakin ben bı kaç gün önce yeni bir daire taşındım eee bu yasaktan dolayı eski çıktığım.binada beni bilamiycaklar nasıl alabiliriz peki aydınlatır mısınız bu arada %73 engelliyim..