Yazarsanız sevinirim teşekkürler ama maaşlar yatacak yardım mechulBen 12den sonra bakarım yatma gibi bi durum olursa yazarim buraya ama sanmıyorum bakalım
Ben 12den sonra bakarım yatma gibi bi durum olursa yazarim buraya ama sanmıyorum bakalim
Yazarsanız sevinirim teşekkürler ama maaşlar yatacak yardım mechulBen 12den sonra bakarım yatma gibi bi durum olursa yazarim buraya ama sanmıyorum bakalım
Ben 12den sonra bakarım yatma gibi bi durum olursa yazarim buraya ama sanmıyorum bakalim
Zahmet olmazsa bakım maaşı mi engelli maasimi olduğunu belirtirseniz sevinirimArkadaşlar ben normalde 8inde alıyorum ama bu gece kontrol edeceğim yatarsa haber veririm olmazsada ayin 6sinda bi tanıdığım alacak o zmn mutlaka haber ederim size rahat olun
Engelli maaşından bahsediyorum canım ben ebmyi 10unda alıyorum normalde bu ay ne zaman yatar belli olmazZahmet olmazsa bakım maaşı mi engelli maasimi olduğunu belirtirseniz sevinirim
Çoğu il e devlette güncel ondan sordum cnmEngelli maaşından bahsediyorum canım ben ebmyi 10unda alıyorum normalde bu ay ne zaman yatar belli olmaz
Polat kardeşim ben doğru olanı söyledim ve günah keçisi ilan edildim beni adminlere dahi şikayet ettiler bu zor süreçte dilerim ki bütün engelli kardeşlerim alsınAzad arkadaşımız hakkı verilmeyecek bende alırım diye umutlandım adama kızmayın arkadaşlar defol diyenler utanır heralde geçen sene mart ayında yani faz 1 otomatik olarak alan engelli veya ihtiyaç sahipleri bu yardımdan yararlanamıyor kesin bilgi 144 verdi faz 2 ve faz 3 başvuru yaparak alanların bazılarına hesaplara geçti para ama birçok engelli yakını 65 yaşında olanlar bu nakti yardım yapılmayacak birbirinize kızmanın anlamı yok herkes ihtiyaç sahibi bende bütün gün bir umut bekledim bilgi verdiler boşuna başvuru yapmayın başka yardım verirler bulunduğunuz işin sosyal yardımı ararsanız patates soğan yardımı veriyorlar sizin olsun dedim patatesin iz dalga geçer gibi 5 kilo patatese başvuru alıyorlar
Kardeşim ihtiyaç sahibi olarak başvurdu faz 1 fazla 2 yi aldi gecen sene bugün de yeni 1100 tl yattı. Yani hersey muammaAzad arkadaşımız hakkı verilmeyecek bende alırım diye umutlandım adama kızmayın arkadaşlar defol diyenler utanır heralde geçen sene mart ayında yani faz 1 otomatik olarak alan engelli veya ihtiyaç sahipleri bu yardımdan yararlanamıyor kesin bilgi 144 verdi faz 2 ve faz 3 başvuru yaparak alanların bazılarına hesaplara geçti para ama birçok engelli yakını 65 yaşında olanlar bu nakti yardım yapılmayacak birbirinize kızmanın anlamı yok herkes ihtiyaç sahibi bende bütün gün bir umut bekledim bilgi verdiler boşuna başvuru yapmayın başka yardım verirler bulunduğunuz işin sosyal yardımı ararsanız patates soğan yardımı veriyorlar sizin olsun dedim patatesin iz dalga geçer gibi 5 kilo patatese başvuru alıyorlar
Arkadaşlar ben engelli yakını aylığı alıyorum geçen sene faz 1 den almıştım otomatik olarak yatmıştı ama bu sene bizlere yok yarın maaşı çekicem fark olup olmadığı çıkar ortayaAile bakanlığının yapacağı resmi açıklamayı bekleyelim. Açıklama bugün veya yarın yapılır. Şahsi düşünceme göre daha önce 1000 TL alanların hepsi bu yeni yardımdan yararlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ve ayrılan kaynak bunu gösteriyor.
Azad 2022 maaşını normalde hangi gün alıyorsun sen ayin kacindaZaten ilk günden beri inanmamıştım
Ayın 7sinde ama bu ay herkez 5 inde alacak bu gece 0130 dan sonra hesaplara yansır 2022 maaşıAzad 2022 maaşını normalde hangi gün alıyorsun sen ayin kacinda
tamkapanma sosyal yardımPandemi yardımı dün itibariyle e devlete tamkapanma sosyal yardım diye yazılmış sa hesaplara yatar ama edevlete yazılmamış sa pandemi yardımını unutunn
Tamam işte ne güzel sen alacaksın Ahmettamkapanma sosyal yardım
Toplam100kayıt bulunmuştur.
Baktın mı kardeşim hesabina durum neTamam işte ne güzel sen alacaksın Ahmet