İstediğini yazabilirsin azat, görülüyor ki çok umutsuzsun.Verilecek olanların çoktan e devletine ve PTT kurum odemelerine yansımış..
ama başvurmayacağım yatacak çünkü.Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama azad haklı,2 gündür burayı takip ediyorum sırf bunu diyebilmek için kayıt oldum. Denilen şu ; geçen sene 15 haziran dan sonra ve 2021 nisan ayı öncesi alan herkeze yatacak. Faz 1 den alana malesef ki yok deniliyor, bunu diyen kişi ise sosyal dayanışma vakfında memur önceden oda alacak diyordu fakat müdürlerimizin son bildirisinde durum değişti malesefki alamıyorlarmış die bi açıklama yaptı. Yanı faz 1 den sonra yoksul aile tespiti oldu asgari ücretle çalışan vs onlara dağıtım yapılmıştı ve hatta iki üç kez alanlar oldu işte o kişiler tekrar aliyor. Gönül ister insaAllah yatsın ama yaşlı engelli bakım aylığı alan kişilere yok deniyor üzgünüm ?öyle şeymi olur o zaman başvuralım alalım
kalkıpda herkes ilan vercek değil zaten kaç kişi giriyorIstanbul avrupa yakası Kapalı paket 5 adet bez mevcut kullanmiyoruz artık Ilgilenenler Yazabilir Normalde Satış Fiyati 80 küsür tane 50 den verebilirim Pandemk sebebiyle calişmiyorum yoksa ücretsiz ihtiyaci olana verirdim
3 aydır iş yerim kapali yoksa tabiki boyle seyin ticaretini yapicak karekterde değilim fakat artik çorba kaynatmamiz için mecburen illaki kullanalar vardir hem onlar ucuz almiş olur hemde bizin evin 1 haftalik mutfak ihtiyaclari karşilanirkalkıpda herkes ilan vercek değil zaten kaç kişi giriyor
hem arkadaşın işi görülür hem alan ucuza almış olur umarım vardır yakınında burayı okuyan.
Hangi bedenIstanbul avrupa yakası Kapalı paket 5 adet bez mevcut kullanmiyoruz artık Ilgilenenler Yazabilir Normalde Satış Fiyati 80 küsür tane 50 den verebilirim Pandemk sebebiyle calişmiyorum yoksa ücretsiz ihtiyaci olana verirdim
Gerçekten çok haklısın. Engelli maaşı. Bakım maaşı her ne ise.Arkadaşlar bugün gece 12den sonra 5inde alacak olan varsa onun maaşı yatar interner bankaciliginiz varsa goruntuleyebilirsiniz öyle bakabilecek olan varsa allah peygamber aşkına akşam yazsin ne kadar aldığını da şu şüpheden kurtarsin bizi
5 inde yatıcakmı maaşlar? ayrıcaArkadaşlar bugün gece 12den sonra 5inde alacak olan varsa onun maaşı yatar interner bankaciliginiz varsa goruntuleyebilirsiniz öyle bakabilecek olan varsa allah peygamber aşkına akşam yazsin ne kadar aldığını da şu şüpheden kurtarsin bizi
Bu ay herkes 5 inde alacak Rabia sende 5inde alacaksınArkadaşlar bugün gece 12den sonra 5inde alacak olan varsa onun maaşı yatar interner bankaciliginiz varsa goruntuleyebilirsiniz öyle bakabilecek olan varsa allah peygamber aşkına akşam yazsin ne kadar aldığını da şu şüpheden kurtarsin bizi
Ben kendi kulagimla duydum maaslarla verileceğini hem cumhurbaskanindan hem bakan yaniktam maasrla beraber yatacak5 inde yatıcakmı maaşlar? ayrıca
geçen sene 18 inde verildi 1000 tl
şimdi bayram öncesi diye maaş yatabilir 1100 tl sonraya kalabilir ama maaşla beaber verilcek dendiyse yatan olunca belli olur
eğer denmediyse 1100 tlden hemen umut kesmeyin çünkü maaşla alakasız pandemi destek parası bu daha sonrada yatabilir.
Hayır 5inde almayacak herkes hangi tarihte aliyorsa normalde o tarihte yatacak pandemi yardımıyla beraber ama 5inde alan varsa ne kadar yatacağı bu gece belli olur buraya yazarsa sevinirim benBu ay herkes 5 inde alacak Rabia sende 5inde alacaksın
Yarın bütün engelliler alıcak benim normalde 9u ptt kurum ödemelerinde 5 i olarak guncellenmisBen kendi kulagimla duydum maaslarla verileceğini hem cumhurbaskanindan hem bakan yaniktam maasrla beraber yatacak
Hayır 5inde almayacak herkes hangi tarihte aliyorsa normalde o tarihte yatacak pandemi yardımıyla beraber ama 5inde alan varsa ne kadar yatacağı bu gece belli olur buraya yazarsa sevinirim ben
Ben 12den sonra bakarım yatma gibi bi durum olursa yazarim buraya ama sanmıyorum bakalımYarın bütün engelliler alıcak benim normalde 9u ptt kurum ödemelerinde 5 i olarak guncellenmis
Ben 12den sonra bakarım yatma gibi bi durum olursa yazarim buraya ama sanmıyorum bakalimYarın bütün engelliler alıcak benim normalde 9u ptt kurum ödemelerinde 5 i olarak guncellenmis