1100 TL Nakdi Yardım Yapılacak

ben çıkardım ne vebali
bırak açıklamayı olanları yorumlamayı
akıl mantık ne gerektiriyor
millet perişan
herkese vermeleri gerek
üstüne zaten muhtaç olduğu belli olan engelli ve bakım aylığı alanların hazır hesap bilgileri varken yatırmamaları mümkün değil.
Yeni bakim maaşı almaya başladım 4 5 ay oldu yani bakalim bana verilecekmi hiç bir yerde yok çünki

Arkadaşlar az önce ptt ye gittim iki engelli kardeşim var Geçen yıl 1. Fazda aldık ama o zaman 2022 vardı şimdi alamıyoruz sadece evde bakım var herikisinede baktırdım ptt den 1100 tl falan yok olsa görürlerdi sistemde galiba benim umudum tükendi malesef

Hastaneden eve döndüm. Annemin maaşı yatmış. Benim günüm yarın benimki de yatmış. Ama 1100 lira ikimizden birine yatmamış...

Arkadaşlar doğum tarihi 1985 olan her ayin 5 de engelli maaşı alan istanbulda içi hesaba yatarsa bilgi verir misiniz teşekkürler

Sadece engelli bakım maaşı alıyoruz malesef 1100 bize yatmamış ne diyeceğimi bilemiyorum bu ay zor durumdaydık fakiri yoksulu Allah bu hükümete mecbur etmesin

selam ,
Arkadaşlar e devlet üzerinde sosyal yardim bilgileri sorgulama ekraninda yeni bir bilgilendirilme düşülmüş en üstte şu şekilde

Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı hak sahibi olan kişiler, 05.05.2021 tarihinde, e-Devlet kapısı üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının “Sosyal Yardım Bilgileri Sorgula” hizmetinden hak sahipliği durumlarını görüntüleyebilecektir. Bu yardım için başvuruya gerek bulunmamaktadır. Açıklamanın devamını görmek için tıklayınız.
1100 tl alabilecekler bu menüde görüntülenecekmiş , benim görülmüyor,
ve az evvel ptt den 2022 maaşini getirdiler 914 tl aldim ama 1100 tl ödeme yapilmadi
arkadaşlar bu linkten sorgulayın bakalim 1100 tl ödemeleri alacak olanlar görebiliyormu gören varsa paylaşsın

Son düzenleme:
selam ,
Arkadaşlar e devlet üzerinde sosyal yardim bilgileri sorgulama ekraninda yeni bir bilgilendirilme düşülmüş en üstte şu şekilde

Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı hak sahibi olan kişiler, 05.05.2021 tarihinde, e-Devlet kapısı üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının “Sosyal Yardım Bilgileri Sorgula” hizmetinden hak sahipliği durumlarını görüntüleyebilecektir. Bu yardım için başvuruya gerek bulunmamaktadır. Açıklamanın devamını görmek için tıklayınız.
ve az evvel ptt den 2022 maaşini getirdiler 914 tl aldim ama 1100 tl ödeme yapilmadi
arkadaşlar bu linkten sorgulayın bakalim 1100 tl ödemeleri alacak olanlar görebiliyormu gören varsa paylaşsın

Bende yok malesef. Sedece engelli bakım maaşı alıyorum bize de yatsaydı çok iyi olacaktı

selam ,

Daha 2022 maaş gelmedi 1100 de yalan oldu biz engelliler hep üvey evlat muamelesi görüyoruz allah yardımcımız olsun

Yok normalde her ayın 5 de hesaplarda olurdu İstanbul ozaman istanbulda sıkıntı var geçen gün edevlette 5 hesaplara aktarılacak yaziyordu ama
Istanbul da yaşamıyorum ben ama il farketmiyor ki, belki kartına yansımamış olabilir.
Ok abi
selam ,

İstanbul mu abi benim maaş bile yatmadı
Daha 2022 maaş gelmedi 1100 de yalan oldu biz engelliler hep üvey evlat muamelesi görüyoruz allah yardımcımız olsun
Merhaba sizin istanbulmu abi bende istanbul normal maas bile yatmadı

Bu sabah telefonuma ptt den gelen sms de engelli ve yaşlı maaşlarının konutlarda ödeneceği yazıyordu.
Maaşların ve yardımların yatmaması onunla alakalı olmasın!

Imkansiz abi onca insanin evine para servisi yapamazlar o güç yok belki evinden çıkamayanlar için ola bilir zaten onları isi hepten kötü bayramdan sonraya kalır

Geri