dün gece 00/39 da bana da bu sms geldi bugün 12/15 de ptt den geldiler 2022 maaşini ödediler ayin 8 de almaktaydim fakat 1000 tl ödemesi ödemesi yapmadilarAile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginca yapilan 2022 sayili Kanun kapsamindaki yasli veya engelli ayligi odemeniz en yakin zamanda konutunuzda teslim edilecektir. B001
Sms bu. Gönderen ptt.
Bilmiyorum valla, artık durum ne olur.
Hiç sorma, bu parayla ilgili yapılmış hesaplarımız, verilmiş sözlerimiz var.yeminle acaip ihtiyacım var
bu 1100 tl verirmese sizlerde alamayacaksıınız diye sevineceğim
nasıl bir ülke insanı nasıl bir damar akrabaladanda var bu tipler
gudubetlik cahillik ortam karıştırma kıskanma bilmeden üste çıkmaya çalışma.
Maaş da yok 1100 de ptt gitti eve gelecek dediler halen gelecekHiç sorma, bu parayla ilgili yapılmış hesaplarımız, verilmiş sözlerimiz var.
Eminim ki hepimiz hesap yapmıştır.
Hükümete güvenip, dereyi görmeden paçayı sıvadık.
Vermezlersede sağlık olsun diyelim. Yapacak bir şey yok.
Ama her halükarda maaş alıp, yardım alamayan arkadaşlar var şuanda. Maalesef.
100 yılın ayrımcılığını yaşadık yeminle birde pozitif ayrımcılık denen bi olay var yasa bile var komedi resmenHiç sorma, bu parayla ilgili yapılmış hesaplarımız, verilmiş sözlerimiz var.
Eminim ki hepimiz hesap yapmıştır.
Hükümete güvenip, dereyi görmeden paçayı sıvadık.
Vermezlersede sağlık olsun diyelim. Yapacak bir şey yok.
Ama her halükarda maaş alıp, yardım alamayan arkadaşlar var şuanda. Maalesef.
Bu kanıya nasıl vardınız merak ettim yatsaydı çoktan yatardıanladığım bir kaç saate evde bakım alanlarada yatacaktır
yatmazsa napalım yeterince anlatamamışlar derim.
daha saat 2 globel saate göre 1 yatar diyorum yatcaksa 12 e kadarBu kanıya nasıl vardınız merak ettim yatsaydı çoktan yatardı
Gece 12 mi ? gülsem mi ağlasam mı bilemedimdaha saat 2 globel saate göre 1 yatar diyorum yatcaksa 12 e kadar
Ben bakım maaşı alıyorum geçen sene aldım 1000 tl bu sene yatmadı?Valla ben şurada 4 5 aydır evde bakım maaşı alıyorum. Ondan öncede pandemi yardımına başvurmuştum. Toplamda 3 başvurum var hepsinde de süreç devam ediyor. Bunu düzeltmeleri için cimer e bile yazdım. Herhangi bir sonuç yok. Alirsiniz almazsınız diye bir ibare yok. Ama face de gruplarda vs. Gördüğüm gecen sene bakım maaşı alanlar otomatik almis bayanlar yazmıştı. Bu sene ne olur bilinmez. Hersey cok karışık. Herkesin ihtiyacı var. Bekleyip gorecegiz.
Zaten bende almadım onu anlatmak istedim ?Ben bakım maaşı alıyorum geçen sene aldım 1000 tl bu sene yatmadı?