Yok kardeşim bize yokEvde bakım aylığı alanlara da yatacak mi geçen yıl bana yatmıştı.
Yok kardeşim bize yokEvde bakım aylığı alanlara da yatacak mi geçen yıl bana yatmıştı.
Arkadaşm kimi kime şikayet edeceksin ki bizi haksiz bulutlar emin ol bu ülkede kim doğruları konuşursa suçlu olurKardeşlerim hepiniz hakliymissiniz banada getirdiler bugün eve sadece maas vardi yardimi getirmediler getiren gorevliye sordum Aksarayda böyle bi ödeme için talimat verilmedi dedi bakanligin sayfasinda farkli seyler yaziyor yapilan bambaşka bizim gibi garibanlarla oyun oynuyolar baska biseu değil bu ben cimerden yazdim sizde yazin da sesimizi duyuralim kardeslerim belki ise yarar
Ptt kart numaranız yokmu pekiAile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginca yapilan 2022 sayili Kanun kapsamindaki yasli veya engelli ayligi odemeniz en yakin zamanda konutunuzda teslim edilecektir. B001
Sms bu. Gönderen ptt.
Bilmiyorum valla, artık durum ne olur.
Var. Her ay normal şekilde bankamatikten çekerdim.Ptt kart numaranız yokmu peki
Başvurusu yapmismiydinAz önce e devlete baktıgımda gıda yardımı yansımıs sizlerede yansıdımı bu şimdi oldu acaba birden bire neden yansıdıEkli dosyayı görüntüle 9232
valla başvuru yapmadım otomatik yansımız ama miktar yazmıyor ptt kurum odemelerinde gözükmüyor yarın güncellenir ptt kurum ödemelerindeBaşvurusu yapmismiydin