2011 Ağustos ayı evde bakım maaşı yatan iller?

• Konbuyu başlatan Fırtına
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asdere, adana henüz yatmadı.. bu 444 00 00 numarayı arada bi arayın, maaşlarınız hesabınıza aktarılmış mı kontrol edin arkadaşlar..

ağustos ayı evde bakım parası yatan iller;

çanakkale
kırşehir
kırıkkale
şanlıurfa
uşak
bursa
balıkesir
edirne
samsun

sağol fırtına abla ama sen istanbuldan arıyon burdan aradığında meşgul 444 00 00 yani antalyadan sürekli aynı telefon tekrar teşekkürler

ibo...........mesajını okuduktan sonra yine aradım.. bende meşgul çalmıyor.. sen aradığın an'da, meşgul (şans..) çalıyor demek ki.?! istanbul/antalya farketmez, meşgul ise; her iki il'den arayınca, meşgul çalar.. neyse; sen yine arada bi ara emi.?!

Tşk edrim sağolun hoşbulduk fırtına hanım ben zaten üye olmadan öncede bu siteyi takip ediyordum.... Siz bu siteye baya bi hakim siniz tbrklr...

rica ederim slymn.. bende sana teşekkür ediyorum..

ağustos ayı evde bakım parası yatan iller;

çanakkale
kırşehir
kırıkkale
şanlıurfa
uşak
bursa
balıkesir
edirne
samsun
erzurum
tekirdağ
konya

selamlar faruk,

sakarya henüz yatmadı.. sen, arada bi; bu 444 00 00 numarayı ara ve hesabını kontrol et canım..

anladım faruk.. maaş yatmalar; bu ay, çok yavaş ilerliyor gibi sanki.?! yatmayan tüm il'lerin, en kısa zamanda yatmasını diliyorum..

12 haziran seçimlerinde ayın 9 zunda yatmıştı buda bir nevi seçim politikasııııııııııı?????????????

Azad,

41. Gidişinde; maaşı almış olursun inşaallah.. Neyi, ne zaman, nerde yapacaklarını çok iyi bilirler.?! O'nlar işini biliyor (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri