F Fırtına Guest 12 Ağu 2011 #66 haberim yok ibo ağustos ayı evde bakım parası yatan iller; çanakkale kırşehir kırıkkale şanlıurfa uşak bursa balıkesir edirne samsun erzurum tekirdağ konya zonguldak diyarbakır aydın
haberim yok ibo ağustos ayı evde bakım parası yatan iller; çanakkale kırşehir kırıkkale şanlıurfa uşak bursa balıkesir edirne samsun erzurum tekirdağ konya zonguldak diyarbakır aydın
S Slymn_SAHIN 12 Ağu 2011 #69 Tşk ederim.... fırtına hanım. Amin siz aldınız mı bilmiyorum.. darısı size ve diğer illere olsun....
F Fırtına Guest 12 Ağu 2011 #70 slymn, ben; ''evde bakım maaşı..'' almıyorum.. darısı; ''evde bakım maaşı..'' alan tüm insanlara olsun..
slymn, ben; ''evde bakım maaşı..'' almıyorum.. darısı; ''evde bakım maaşı..'' alan tüm insanlara olsun..
F Fırtına Guest 12 Ağu 2011 #71 ağustos ayı evde bakım parası yatan iller; çanakkale kırşehir kırıkkale şanlıurfa uşak bursa balıkesir edirne samsun erzurum tekirdağ konya zonguldak diyarbakır aydın osmaniye
ağustos ayı evde bakım parası yatan iller; çanakkale kırşehir kırıkkale şanlıurfa uşak bursa balıkesir edirne samsun erzurum tekirdağ konya zonguldak diyarbakır aydın osmaniye
F Fırtına Guest 12 Ağu 2011 #74 selamlar flowers, mersin henüz yatmadı.. bu 444 00 00 numarayı arada bi arayın isterseniz.. maaş hesabınıza aktarıldığında bilginiz olur..
selamlar flowers, mersin henüz yatmadı.. bu 444 00 00 numarayı arada bi arayın isterseniz.. maaş hesabınıza aktarıldığında bilginiz olur..
F Fırtına Guest 12 Ağu 2011 #79 flowers, face.den bir arkadaşım bir il'in yattığını söyledi ve bende yazdım.. ama il yatmamış, yanlış anlaşılma oldu
flowers, face.den bir arkadaşım bir il'in yattığını söyledi ve bende yazdım.. ama il yatmamış, yanlış anlaşılma oldu