2011 Mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları.?

• Konbuyu başlatan Fırtına
  • Başlangıç tarihi
sakin ol arkadaşım............biri!lerinin yüzünden canımızı sıkmayalım, kendimizi üzmeyelim..

yatan iller,

kırşehir
bursa
çanakkale
antalya
samsun
diyarbakır
tekirdağ
şanlıurfa
uşak
kütahya
konya
bayburt
sakarya
ankara
karabük
zonguldak
balıkesir
eskişehir
manisa
kocaeli
adana
izmir
adıyaman
aydın
niğde
erzurum
adıyaman
mersin

pazartesi/salı ayın son günleri zaten.. illa yatırmaları gerekiyor..

valla arkadaşlar saat 5 gibi grüştüm sosyal hizmetlerde bi kişi ile bana sistem çalişmıyo paranın hazır olduğunu ama sistem hatası olduğu için aktaramıyoruz dendi ama tarın öyleden sonra alabilirsiniz dendi hepimizin adına konuştum emin olun iyi akşamlar

şimdi sitenin birinde istanbul yattı diyo arkadaşlar bakma imkanı olan baksın bi allah rızası için üsküdar yatmış

rüyacım,

istanbul yattı diye bende duydum.. inşaallah doğrudur.. istersen bu 444 00 00 numarayı ara, hesabına para aktarılmış mı öğren canım..

ben bu numarayı hiç aramadım.. (çünkü hesabım yok..) sen bir dene istersen.. istanbul yattı ise; sistemde hesabında para görünür..

rica ettim canım.. istanbulun yattığı kesinlik kazandı.. msn arkadaşıma sordum hesabına para aktarılmış..

müşteri hizmetlerine bağlanmıyorsunuz hesabınıza otomatik olarak bağlanıyorsunuz hesap bakiyenizi sistem okuyor..

evet.. arkadaşlar bunun bilincinde..dir diye hatırlatmadım.. hatırlattığın iyi oldu mehmet teşekkürler..

Günaydın, hayırlı sabahlar, Hayırlı Cuma'lar arkadaşlar. Hesabımızın yüzü gülmüş :p Hayırlı olsun, güle güle iyi günlerde harcayın :))

yatan iller,

kırşehir
bursa
çanakkale
antalya
samsun
diyarbakır
tekirdağ
şanlıurfa
uşak
kütahya
konya