2011 Mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları.?

• Konbuyu başlatan Fırtına
  • Başlangıç tarihi
arkadaşlar ben istanbuldan parayı atm den çektim 560 ama içerde bayanın biri 580 çekti neden kimileri 560 kimileri 580 anlamadım çekenler yazsın lütfen rica ediyorum

ablacım yatmayan sehirler ne zamn yatar, biz bu ay almamız gerekiodu alamadık..s.h. den bi tanıdıga sorduk hesabınıza bakın sık sık yatar diolar... :/

merhaba duyguazra,

bugün ay'ın son günü.. yatmayan illerin yatması gerekiyor..
sen yine de bu 444 00 00 numarayı sık sık ara.........para hesabına aktarılınca sistemde gözükmüş olacak..

yatan iller,

kırşehir
bursa
çanakkale
antalya
samsun
diyarbakır
tekirdağ
şanlıurfa
uşak
kütahya
konya
bayburt
sakarya
ankara
karabük
zonguldak
balıkesir
eskişehir
manisa
kocaeli
adana
izmir
adıyaman
aydın
niğde
erzurum
adıyaman
mersin
istanbul
gaziantep

rica ettim canım :)

yatan iller,

kırşehir
bursa
çanakkale
antalya
samsun
diyarbakır
tekirdağ
şanlıurfa
uşak
kütahya
konya
bayburt
sakarya
ankara
karabük
zonguldak
balıkesir
eskişehir
manisa
kocaeli
adana
izmir
adıyaman
aydın
niğde
erzurum
adıyaman
mersin
istanbul
gaziantep

slmlar arkadaşlar ben yenı uye oldum sızlere katılmakla umarım rahatsız etmemısımdır... cünkü bende cok kotu durumdayım bu bakım parası nıye gec yatmaktadır anlamıs degılım canımı sıkmaya başlkadı bıldıgınız gıbı degıl yanın sızınle aynı durum dayım....istanbulda halen yatmamış... sanırım alan varmı...düşünüyorumda banka hesaplarımı bır sorunmu var.....

hemen hemen her gün bakmaktan bıktım artık ümidim bıttı...ılk defa bu ay böle birşey yaşadımm neden acaba RİZE' de yattımı kı....

İstanbul maaşları yattı eğer sizin maaş yatmadıysa direkt olarak maaşı bağlattıgınız shçek ile görüşüp paranızın neden yatmadığını sorunuz istanbul yattığında sizinde yatmış olması lazımdı, yatmama nedenini bi ögrenin bakalım neymiş bizede aktarın bi değerlendirelim lütfen

444 0000 aradım bır yanıt alamadım sureklı baska yerlere bagladılar benı shçek sordum yatar dedıler secımler oldugu ıcın harbı bu konu benı canımı sıkmaya basladıartık ne yapacagımı bılmıyorum ...iyi aksamlar

İstanbul yattı sizinde maaşınız yatmış olması gerekiyordu shçek'e siz herkesin maaşını aldığını sizin maaşı neden almadığınızı belirtin ancak baglı oldugunuz shçek müdürlüğüne sorun ki bi sıkıntı varsa size açıklasınlar..

Geri