2011 Mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları.?

• Konbuyu başlatan Fırtına
  • Başlangıç tarihi
bu engellilere verilen östelik ağır özürlü insanlara niye bu kadar isyan ettiriyorlar zevkmi alıyorlar ilgilenlere yazıklar olsun bu nasıl yardım parası bir senedi anlamadımmmmmmmmmmmmm

istanbul/pendik yattı ise; tüm istanbul dahilinde yatmıştır.. paranızı alabilirsiniz.. gözümüz aydın arkadaşlar..

bu 444 00 00 numarayı arayıp paranızın hesabınıza aktarılıp/aktarılmadığını öğrenebilirsiniz arkadaşlar..

darısı başımıza istanbul eyüpteyim, hala yatan bişey yok...... bu maaşla ev geçindirmeye çalışan insanlar var... hayret birşey.. bu kişilerin inisiyatifine kaldıysa işimiz vay halimize ki hem de ne vaayyyy :((((

bu parayı yardım parası olarak görmeyin arkadaşlar.. ''engelli hakları..'' adına bir ''hak..'' tır bu para bizim için............her insan, her ay'ın belli günlerinde para/maaş alır, geçimini sağlar.. bizde alıyoruz.. bir ay boyunca geçimimizi sağlamaya çalışıyoruz.. aldığımız paranın günü gecikince haliyle paramız bitmiş oluyor ve hakkımız olan parayı vermeleri için hareket başlatıyoruz.. hakkımız olan herşeyde hareketlenme başlattığımız gibi.......bunu yapmakla kimileri kendimizi acındırdığımızı sanıyor.. hiç alakası yok.. bizim davamız ''engelli hakları..'' hakkımız.!!!

sakin olalım arkadaşlar.. istanbul yattı/yatmadı çetrefilli bir duruma düştü..

northstar,

bilgi almak için; sosyal hizmetler il müdürlüğünü arayabilirsin..

aldığımız cevap sizi tatmin edermi bilmem ama PAZARTESİ HANFENDİ, ÖDENEK SIKINTISI VAARRR !!!!!!!!!!! ve istanbul için de hiç kimseye yatmadı denildi. kartal da yatmış zannedersem dedim.. aldığım cevap buydu...

bende aradım, aynı sözler bana da söylendi.. yapacak birşey yok arkadaşlar.. kendimizi germeyelim, sakin olalım..

iyi günler, istanbulda aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum, büyük şehrin büyük derdi var, kendilerine geldiğinde maaşta sıkıntı yok sana bana ödenekte sorun olur.

Son düzenleme:
Geri