2013 Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

(ENGELLİLER.GEN.TR)

1-Muğla
2-Samsun
3-Tekirdağ
4-Ordu
5-Bilecik
6-Tokat
7-Balıkesir
8-Kütahya
9-Erzurum
10-Kastamonu
11-Kırıkkale
12-Kırşehir
13-Şanlıurfa
14-Bayburt
15-Trabzon
16-Zonguldak
17-Kahramanmaraş
18-Aksaray
19-Antalya
20-Bursa
21-Ankara
22-Sakarya
23-Hatay
24-Afyonkarahisar
25-Aydın
26-Kocaeli
27-Eskişehir
28-Karabük
29-Adana
30-Osmaniye
31-Sivas
32-Bartın
33-Malatya
34-Konya
35-Kayseri
36-Denizli
37_Bolu
38-Isparta
39-Uşak
40-Mersin
41-İstanbul
42-Manisa
43-Van

neden izmir hala yatmadıı anlamış degilizz benim yüzde 96 engellli ve sürekli raporu olan 6 yaşında bir kızım var ve özel gdalarla besleniyoo bu gıdalar cok pahalı devletin verdigi 60 tl gıda yardımım yetmiyo zaten bizlerin bu paraya ihtiyacı olmasa zaten istemeyizzz lütfen sesimizi duyun keşke evlatlarımız böyle olmasaydıda bizde devletin bize verdigi yardımı almasaydık lütfen duyun sesimizi bu durumu en kısa zamanda ilgili yerlere şikayet edelimmmm

arkadaşım linkten şikayet ettik ama nafile herkes kafasına göre iş yapıyor heralde kimsenin taktığı falan yok ihtiyacın var mı yok mu umurunda değil yetkililerin boşa kürek çekip duruyoruz anlayacağın

Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

(ENGELLİLER.GEN.TR)

1-Muğla
2-Samsun
3-Tekirdağ
4-Ordu
5-Bilecik
6-Tokat
7-Balıkesir
8-Kütahya
9-Erzurum
10-Kastamonu
11-Kırıkkale
12-Kırşehir
13-Şanlıurfa
14-Bayburt
15-Trabzon
16-Zonguldak
17-Kahramanmaraş
18-Aksaray
19-Antalya
20-Bursa
21-Ankara
22-Sakarya
23-Hatay
24-Afyonkarahisar
25-Aydın
26-Kocaeli
27-Eskişehir
28-Karabük
29-Adana
30-Osmaniye
31-Sivas
32-Bartın
33-Malatya
34-Konya
35-Kayseri
36-Denizli
37_Bolu
38-Isparta
39-Uşak
40-Mersin
41-İstanbul
42-Manisa
43-Van

neden izmir hala yatmadıı anlamış degilizz benim yüzde 96 engellli ve sürekli raporu olan 6 yaşında bir kızım var ve özel gdalarla besleniyoo bu gıdalar cok pahalı devletin verdigi 60 tl gıda yardımım yetmiyo zaten bizlerin bu paraya ihtiyacı olmasa zaten istemeyizzz lütfen sesimizi duyun keşke evlatlarımız böyle olmasaydıda bizde devletin bize verdigi yardımı almasaydık lütfen duyun sesimizi bu durumu en kısa zamanda ilgili yerlere şikayet edelimmmm

artvin de yatmadı hala ve hep ayın sonlarına doğru yatıyor ama allaha şükür her ay yatıyor devlet bu parayı vermek zorunda değil hangi devlet anne babasına bakmak için para veriyor insanlar çok nankör şükür yerine küfür veya isyan ediyor her ay maaşlarınız yatıyormu yatıyor eğer düzen vermek isteyen varsa her ayın sonunda hesabına baksın geç ya da erken yatsa bile ayın sonunda bakın düzenli maaş gibi alırsınız sonuçta her ayın sonunda yatıyor allaha şükür allah devletimize dert zeval vermesin

evet kardeşim şükürler olsun katılıyorum sana bu konuda fakat en azından bir düzene yoksalarda kimse magdur olmasa

Ben Diyarbakır sosyal hizmetleri aradım yattı diyorlar fakat gidip bakmadım henüz Diyarbakır'da ikamet eden arkadaşlar bir baksa yatmışmı diye

Arkadaşım sosyal devlet ise yapmak zorunda tabiki bizler düzene girmesini istiyoruz derdimiz o ve tekrar edeyim sosyal bir devlet her bireyi ile ilgilenmeli evet ilgo var fakat düzen yok

Geri