2013 Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

izmir çok merhametsızmısın hee...burda insanlar dertlerını dıle getırıyor..sen bunları okudugun halde hala yatırmıyon..çok ayıp ediyon coook...en azından bı açıklama yapaydın yaaa...

Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

(ENGELLİLER.GEN.TR)

1-Muğla
2-Samsun
3-Tekirdağ
4-Ordu
5-Bilecik
6-Tokat
7-Balıkesir
8-Kütahya
9-Erzurum
10-Kastamonu
11-Kırıkkale
12-Kırşehir
13-Şanlıurfa
14-Bayburt
15-Trabzon
16-Zonguldak
17-Kahramanmaraş
18-Aksaray
19-Antalya
20-Bursa
21-Ankara
22-Sakarya
23-Hatay
24-Afyonkarahisar
25-Aydın
26-Kocaeli
27-Eskişehir
28-Karabük
29-Adana
30-Osmaniye
31-Sivas
32-Bartın
33-Malatya
34-Konya
35-Kayseri
36-Denizli
37_Bolu
38-Isparta
39-Uşak
40-Mersin
41-İstanbul
42-Manisa
43-Van
44-Diyarbakır

arkadaşlar ben maaşımı alalı bir hafda oldu ama bugün telefonla sms cekdim bankaya hesapda gene para var samsun lular hesapları konturol edin nolur bir cevap verin ne yapmam gerek bukonuda

Samsun Aralık ayı maaşı yatalı çok oldu çekmenize rağmen nasıl hala maaş gözüküyor sistemle alakalı bir durum olabilir. Bankayla bir görüşün parayı çekmeyin yersiz bir ödeme oluşmasın.

ben aradım izmir 31 de yatacak diyolar allahtan hayırlısı

Tamamen keyfi bir uygulama yapıyorlar. Allah onlarıda bu paraya muhtaç eder inşallah. Ben artık bakmıyorum. O kadar mesaj attım mail attım aradım sordum bir kişide çıkıp şu nedenden dolayı şu gün yatacak demiyor. Söylenen tek şey 15-31 arasında yatırma hakları var bekleyin diyorlar. Kendi maaşları 2 gün gecikse hepsi meydanlara dökülür. Yazıklar olsun. Yine de şükür ediyoruz. :D

Tamamen keyfi bir uygulama yapıyorlar. Allah onlarıda bu paraya muhtaç eder inşallah. Ben artık bakmıyorum. O kadar mesaj attım mail attım aradım sordum bir kişide çıkıp şu nedenden dolayı şu gün yatacak demiyor. Söylenen tek şey 15-31 arasında yatırma hakları var bekleyin diyorlar. Kendi maaşları 2 gün gecikse hepsi meydanlara dökülür. Yazıklar olsun. Yine de şükür ediyoruz. :D

evet cok dogru söylüyosunuz katılıyorumm

Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

(ENGELLİLER.GEN.TR)

1-Muğla
2-Samsun
3-Tekirdağ
4-Ordu
5-Bilecik
6-Tokat
7-Balıkesir
8-Kütahya
9-Erzurum
10-Kastamonu
11-Kırıkkale
12-Kırşehir
13-Şanlıurfa
14-Bayburt
15-Trabzon
16-Zonguldak
17-Kahramanmaraş
18-Aksaray
19-Antalya
20-Bursa
21-Ankara
22-Sakarya
23-Hatay
24-Afyonkarahisar
25-Aydın
26-Kocaeli
27-Eskişehir
28-Karabük
29-Adana
30-Osmaniye
31-Sivas
32-Bartın
33-Malatya
34-Konya
35-Kayseri
36-Denizli
37_Bolu
38-Isparta
39-Uşak
40-Mersin
41-İstanbul
42-Manisa
43-Van
44-Diyarbakır

gülümse hanım uşak bu ay çok geç yattı bu aydamı (yani ocak ayında) bu şekilde geçmi yatacak bilginiz varmı varsa cevaplayabilirmisiniz

555 kardesim biz daha aralık ayının maaşını alamadıkki ocagı düşünelim kaldiki bizlerin cogu kiracı kişiler devlet faturayı yatırmadınmı hop elektrik su net kesip gidiyor ki biz izmirlli olasrak bu gidişe yeni yıla bunlarsı<z girecek gibiyiz eskiden olsa bekliyolardı faturayı simdi ödeme gununden 3 gun gecdimi hop kesik ödeyemedigin faturaya bide acma kapatma ekleniyo tmm em sim kart bloke tabiki keşke hiç ihtiyacımız olmasa bu maaşada beklemesek insanı bitiriyo resmen ya :(:):):):)

Gizemliyol doğru söylüyor ocak ayinda aralik ayi bakimlari yattiği için erkene alabiliyorlar daha önceki yillardada oldu

Geri