2013 Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

ali ercan kardeşim vermeyizmi diyorlar veremeyizmi diyorlar vermeyiz diyorlarsa saat kaçta aradıysan bimere o konuşmayı şikayet et bakalım kimin parasını kim kime vermiyormuş
ekrem kardeş saat 10 da aradım 20 defada anca düşürdüm cevap veren erkekti bi küfür etmediği kaldı inan hala üzülüyorum bize insan gözüyle bakmıyolar. ben bunu hakedecek ne yaptım bayram geliyor ihtiyacımmız olmasa. başka iller erken yatırmasa bende her aygibi günümü beklerdim .

Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi
Engelliler gen.tr

1_Ankara
2-Bilecik
3-Samsun
4-Burdur
5-Kırıkkale
6-Tokat
7-Aydın
8-Bursa
9-Antalya
10-Erzurum
11-Zonguldak
12-Hatay
13-Eskişehir

takip ediyorumda konya neden hep ayın 20 sinden sonra yatıyor bu haksızlık oluyor bir türlü randımanlı yatmıyor ayın bir gününü belirleyipte yatırsalar ne var ki illaki bu işede başbakan erdoganmı atması mı gerekiyor ki sosyal hizmetlerin beceriksizligi bu

Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi
Engelliler gen.tr

1_Ankara
2-Bilecik
3-Samsun
4-Burdur
5-Kırıkkale
6-Tokat
7-Aydın
8-Bursa
9-Antalya
10-Erzurum
11-Zonguldak
12-Hatay
13-Eskişehir
14-Bartın

sayın edidör şimdiden özürdilerim bugün eskişehir yatmış ama benim hesapıma 400 yatırılmış nedeni ne olbilir bilmiyorum bilgilerdirilsiniz sevinirim teşekürler kusura kalmayım yeni üyeyüm
beki bundan sonra 400 mi alaçağım yada bidahiki ay almıyaçakmıyım neolur yardım

Bundan sonra 400 alınma gibi bir durum söz konusu olamaz şuan evde bakım maaşı 730 tl siz kesilen 330 tl nin neden kesildiğini önce bir bankaya sorun oradan alacağınız cevap doğrultusunda hareket edersiniz.

selam arkadaşlar

KARABÜK EVDE BAKIM ÜCRETLERİ BUGÜN SABAH 10/39 İTİBARİYLE YATMIŞTIR ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN BİLGİLERİNİZE,

SAYGI VE SEVGİLERİMLE HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR

Geri