Evde bakım ücreti için başvuru yapmıştım heyet geldi hesap numarası istedi verdik 1 ay sonra size bi zarf gelecek dedi zarfta evde bakım ücretinden yararlanmanıza karar verirmiştir yazıyor zarf geldikten ne kadar süre sonra maaş yatıyor bagzı yerlerde zarf geldigi günden itibaren bakım ücreti işlemeye başlar yazıyor bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz
bu ay ne zaman yatacağını söylemediler mi yasmin hanımarkadaşlar az önce bahçelievler sosyal hizmetlere gittim. bir çok ilde yatmasına rağmen istanbul hep geç yatıyor diye isyan ettim. ankarayı arayın, herkes arasın ne kadar çok kişi ararsa o kadar faydası olur dedi yetkili bayan.
0312 705 80 25 ilgili birimin numarası cevap alamazsanız 0312 705 40 00
lütfen tüm istanbuldaki arkadaşlar arasınlar. hatta yakınlarımızda arasın. çözüm üreteceğimize eminim
bari sorsaydın buay kaçında yatar diyearkadaşlar az önce bahçelievler sosyal hizmetlere gittim. bir çok ilde yatmasına rağmen istanbul hep geç yatıyor diye isyan ettim. ankarayı arayın, herkes arasın ne kadar çok kişi ararsa o kadar faydası olur dedi yetkili bayan.
0312 705 80 25 ilgili birimin numarası cevap alamazsanız 0312 705 40 00
lütfen tüm istanbuldaki arkadaşlar arasınlar. hatta yakınlarımızda arasın. çözüm üreteceğimize eminim
bari sorsaydın buay kaçında yatar diye