Enin yazdiğin illerin hiç biri yatmadi yasmin nerden çikardin sen
örnek verdim zaten benim mesajımın içeriğini okursan anlarsın
Enin yazdiğin illerin hiç biri yatmadi yasmin nerden çikardin sen
Arkadaşlar evde bakım maaşı bilindiği gibi degişik tarihlerde yatıyor ve herkes parayı acil bekliyor ihtiyaçtan dolayı, burda defalarca kez yazdık ancak herkesin şu il yattımı bu ilden haber varmı demesinin önüne geçemiyoruz, uyarı yapmak mesajları silin burası çöplük olmuş demek hatta bunun için üye oldum bu ne kapazelik diyenler var, burda kötü bir iş yapılmıyor, kimsenin bankaya gitmemesi için bir çaba sarfediliyor, 7 sayfa olmuş 3 il yatmış vah vah! size zahmet oldu 7 sayfa geçmekte bankaya gitseniz daha iyi, değerli üyeler burda bütün yöneticiler bir yardımlaşma içinde herkesin mağduriyetini gidermek için ugraş sarfediliyor, mesaj silmek üye yasaklamak çok kolay ancak ne ben nede diger yönetici arkadaşlarımız "şu il yattımı çok ihtiyacımız var bekliyoruz" diye yazılan mesajı silmiyor haklısınız silmiyoruz, silmek en kolayı ama silmeme sebebimiz herkesin ihtiyacı olduğundan mecbur kalıp yazdıgından dolayıdır, ayrıca burda yöneticilere haksızlık ediyorsunuz her sayfada bütün yatan illerin toplu listesini 2 kez kontrol edip yazıyorlar isterse 45 sayfa olsun girince son sayfaya tıklarsanız yatan illerin sıralı listesini görebilirsiniz, burda sadece engellilerin yaşadıkları sorunları ve magduriyetleri minimuma indirme çabası veren ve hiç bir karşılık beklemeyen yönetcilere biraz haksızlık ettiğinizi düşünüyorum, bu şekilde yöneticilere bu işi yapamıyorsunuz diye mesajlar gelmeye devam ederse site konu içerik çöplük olmuş bu siteye bu yüzden üye oldum mesajları gelirse, siteye katkımız olsun bende üye olayım bi kaç konuda yorum yapayım diye düşünmeyip sırf polimik yaratayıp diye üye olmaya bunuda burda yazmaya devam eden olursa, önümüzdeki ay evde bakım maaşları sitemizde başlık olarak açılmayıp takip edilmeyecektir, siteye üye olup harcadığınız çöplük olmuş diye düşündügünüz mesajları yazmak yerine bankaya giderek harcarsınız.
Mesaj silme işine gelince şu il yattımı mesajını silmiyoruz bu size göre çöp mesajsa, siteye üye oldum 7 sayfa geçti 3 il yatmış, bu mesaj çöp degilde nedir, arkadaşlar kurumu aradım ayın 18 inde yatacakmış mesajı çöp degildirde nedir, hangi bir mesajı silecegiz tek işimiz bu konuda mesaj silme işimi mesaj silen yöneticimi atayalım yani kimim mesajını silsek o üye rencide olmayacakmı kimin isminin üstünde yasaklı yazsa kırıcı olmayacakmı...
Tekrar ediyorum. Mesaj silmek en kolayı. Hakaret içermeyen, çok çok absürd olmayan mesajlar yazılmadıkca, insanların şu ilden haberiniz varmı meailindeki mesajlarının kalmasında bir sakınca yok. Ve sizde lütfen bize yardımcı olun. Hepimizin amacı aynı. Bir birimize yardımcı olmak varken bir birimizi kırmanın hiç bi anlamı yok...
gülümse hayatın konu başlığında yazdığı son cümleyi okumanızı tavsiye ederim...biriniz yattı mı yatmadı mı diye soru sormayın derken diğeri bir şey olmaz ne var bunda derse işte burası karma karışık olur bakın örnek...erzurumun yattığı arada kaynadı gitti....belki çok iyi okuyamayan gözleri pek seçemeyen vardır ve şu boş boş mesajlar yüzünden göremiyordur....zaten biri yattı dediği zaman gülümse hayata o ili listeye ekliyor..yani şu il yattmı bu il yattı mı boş soru degilde nedir? ve siz buna onay verirseniz biz burada ne konuşursak konuşalım degişmezzzz
Konuşma o zmn kardeşim.sağ elindeki mausla 10 cm kare yer oynatarak ve sayfa sayısı kadar işaret parmağını tıklatmak zormu geliyor kardeşim.neyin peşindesin sen sayfayı kapattırıp bunca zaman hizmet vermiş ve bu kadar zaman burdan faydalanmış insanları hiçe sayarak ne yapmak istiyosun.saçma sapan konuşarak ne site sahiplerini nede burdaki kişileri üzmeye jhakkın yok.işine gelmiyorsa ya bankaya git yada başka site bul kendine.