2013 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1:Samsun
2:Kırşehir
3:Bilecik
4:Karabük
5:Erzurum
6:Zonguldak
7:Çanakkale
8:Bayburt
9:Uşak
10:Gümüşhane
11:Amasya
12:Kırıkkale
13:Bursa
14:denizli
15:Kütahya

Sivaslı58 isimli üyemiz maaşın yattığından eminmisiniz çektiniz mi ay bakım parasını?
yziya kardeşim ilçedemisiniz ildemi bazen ilçeler geç yatabiliyor senden rica etsem 2 saat sonra bana bildirsen yeniden kontrol edip eger yatmamışsa listemizden çıkartalım sivas'ı bilgi verebilimisin?

Tamam ziya kardeşim teş.ederim yanlış bilgilendirmeyi düzeltiyorum hemen listeden çıkarıtıyorum sivası senden yattı haberi bekleyecegim yatınca bilgi ver yeniden ekleriz.

Hayda kardeşim biriniz yattı diyor öbürü yatmadı maaşı çektiniz mi siz sivaslı58 eğer maaşı çekmişseniz ve diğer üye arkadaşımız çekmemişse kişisel bi sorun vardır maaşla ilgili çektiniz mi siz bankadan yada hesapta görünüyormu?

Kardeşim bırakta neyi nasıl yaptıgıma biz karar verelim sayfanın sorumluluğu sana ait degil burda bi sivaslı yattı diyor birisi yatmadı diyor bende anlayıp doğru bilgiyi aktarmaya çalışıyorum sivası şuan için ikinizinde sözlerinden yola çıkarak beklemeye alıyorum bu konuda daha net bilgi gelince paylaşacagız degerli üyeler.

1:Samsun
2:Kırşehir
3:Bilecik
4:Karabük
5:Erzurum
6:Zonguldak
7:Çanakkale
8:Bayburt
9:Uşak
10:Gümüşhane
11:Amasya
12:Kırıkkale
13:Bursa
14:denizli
15:Kütahya

ben sıze yanlıs bılgı verdınız demıyorum sıvas merkezdenım mevlana cadesındenım ve yatmamıs ama sızde cektıgını soyluyosunuz sanırım bı sorun var.

Söz konusu telefonu aradım ancak ordaki kişide net bilgi vermedi rutin bilindik bankayı kontrol edin falan dedi şimdilik sivas konusu bu şekilde beklesin bi kaç saate veya 1 güne kadar netleşecektir, üyelerden sivas konusundaki anlaşmazlık için site adına özür dilerim.

Kardeşim bırakta neyi nasıl yaptıgıma biz karar verelim sayfanın sorumluluğu sana ait degil burda bi sivaslı yattı diyor birisi yatmadı diyor bende anlayıp doğru bilgiyi aktarmaya çalışıyorum sivası şuan için ikinizinde sözlerinden yola çıkarak beklemeye alıyorum bu konuda daha net bilgi gelince paylaşacagız degerli üyeler.

Sayın yönetici , şuana kadar henüz 15 il yatmış , ama sayfadaki mesajların sayısı 215 lere çıkmış, o kadar ilgisiz alakasız mesajlara sert cevaplar vermiyorsunuz , ama bir arkadaşımız illa kesin yattı demesine rağmen sert tepkiler veriyorsunuz, sizce bu nasıl yöneticiliktir, yattı diyorsa yatmıştır, yalan söylemeye mecbur mu, üstelik her ilde semtler bile farklı zamanlarda yatabiliyor, bunu siz de biliyorsunuz,
Bence siz konunun hakimiyetini sağlayın, bu ay hiç mesaj yazmadım ama, sivaslı arkadaşa yazdığınız cevap bu mesajı yazmamı zorunlu kıldı,
gereksiz mesajları yazanları uyarmak görüldüğü gibi yetmiyor, uyarı yerine silin, yetiştiremiyorsanız, birkaç yönetici daha yapın, Saygılar

sevgili yziya kardeşim size tavsiyem mesai bitmeden bağlı olduğunuz banka şubesine gidiniz ve sorunuz.
mevlana mah veya kümbet farketmez sivas yattı ve çektim

arkadaşlar bende çektim vallahi 1 saat önce sivas yatmıştır iyi günlerde harcayın hemde ben altınyayla ilçesindenim ve çektim yemin etmeye de gerek yok inanın yattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri