3 aydır bu maaşı alıyoruz. Çok şükür... Yalnız bu güne kadar, sadece yazılanları okudum, foruma bir şey yazmadım. Zaten saçma sapan kavgalar mevcut. Lakin bugün artık dayanamadım yazdım, çünkü sinirden patlamak üzereyim... Geçen ay da aynı hatayı yaptınız, bugün de. Geçan ay da Aydın yattı dediniz, onlarca insanı bankalara gönderdiniz ama para 3 gün sonra yattı. Bugün yine aynısı oldu. Aydın yattı yazdınız, hesaplarda para yok. Bu işi yapacaksanız adam gibi yapın. Dışarda bardaktan boşanırcasına yağmur var, onlarca yaşlı başlı insanları bankalara gönderdiniz. ama paralar yatmamış. Siz insanlarla dalgamı geçiyorsunuz? Saygısızlık yapmanın lüzumu yok. Hep de Aydın'a mı denk geliyor bu hata..? Eğer aynı hata bir kez daha tekrar ederse bu sayfayı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na şikayet edeceğimi herkese bildiririm... Ayıp yaaa !!!
usta nikin gibi efemisin sen? tamam insan kızar tepki gösterirde yok "Eğer aynı hata bir kez daha tekrar ederse bu sayfayı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na şikayet edeceğimi herkese bildiririm" deyince benim kafam attı sanki sitenin sahibi benmişim gibi zoruma gitti valla. bi dünya site daha var maaşları yazan git ordanda bak teyit et bu kadarına kafan çalışmıyor mu?
selen86 ve ramocan
Bilgileri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Not:Lütfen emin olmadığımız il hakkında bilgi paylaşmayalım bizler sizlerin söylediğine itimat ediyoruz ve yatan iller listesini ona göre güncelliyoruz. Bu gün bu konudan dolayı tatsızlıklar yaşandı bazı insanlar yanlış bilgi yüzünden kış günü bankaya boşuna giderek mağduriyet yaşadı. Bizler faydalı olmak istiyoruz zarar vermek değil bundan dolayı tekrar rica ediyorum şu il yattı derken gerçekten o ilden eminseniz bizlerle paylaşın.