Emin olun ki hanfendi, ben şahsım adına gayretlerinizi takdir etmiyor değilim. İnsanların onlarca kere bankalara gidip durmasındansa, bu foruma bakarak tek bir kez bankaya gitmesi oldukça güzel bir şey. Çabalarınız ve katkılarınız için Allah razı olsun... Lakin geçen ay tekrarlanan bir sıkıntının bu ay yine, aynı şekilde, aynı ilde gerçekleşmesi siz de takdir edersiniz ki düşündürücü... "Aydın yattı" yazısını okuduktan sonra 3 tane yaşlı tanıdığıma telefonla haber verdim yatmış diye. Çünkü evlerinde internet ve bilgisayar imkanları yok. Hatta Rasim amca bana özellikle sordu, "evlat geçen ay ki gibi olmasın, hava da epey yağmurlu" dedi. Ben de ona, "geçen ay bi hatadır olmuş, yine aynı hata olmaz herhalde" dedim ve adam evinden bankaya doğru yürüyerek yola çıktı... Yaklaşık 1 saat sonra ben bizzat baktım bankaya, maalesef yatmamış. Şimdi hanımefendi, siz olsanız sinirlenir misiniz, sinirlenmez misiniz?.. Her üyeyi tek tek arayıp teyit etme imkanınızın olmadığını ben de biliyorum... Lakin bu hatayı yapan kişilere yapabileceğiniz tüm uyarıları ve forum yaptırımlarını uygulamanızı beklerim sadece sizden... Amacımız kalp kı veya şevk kırmak değil, aksine yapılan sorumsuz paylaşımlara karşı, özellikle bir uyarı oluşturmaktır... saygılarımla...