kardelen hanım bugün aradım yarın akşama doğru yatırılacağını söylediler.bir tuhaflık var bugün yalnızca bir il yatmış.
kardelen hanım bugün aradım yarın akşama doğru yatırılacağını söylediler.bir tuhaflık var bugün yalnızca bir il yatmış.
bu bellisiz yatmalara canım iyice sıkıldı gerekeni yapmakta boynumun borcu twittir uzerınden iletecem bu konuyu gereken yerlere bugun aradığımda mersin shck i telefona çıkan bayana dedım ki ödenekler size iletilmiş ankaraya sordum dedim beyefendi ödenek geldi ama muhasebeci yazacak çizecek felan dolan kolay degıl anında yatırmak diyor demekki paramız hazır memurun ne zaman keyfi yeterse veya vs vs ozaman yatırcakta cekecez bizde buna dur derim ben hayır böyle birşey olamaz...
orcunaral bu gece saat 01.00 da yatma ihtimali olabilir kont tl kalmadı telefondan sorsam dıcektım ama bu gece bi ihtimal hesaplara gecebilir kontrol etmek lazım gece 1 de zamanın olursa orcunaral bir bak derim gece yada konturun tl varsa kimin adına yatıyorsa onun telefonundan bakiye yazıp 4747 gonder cevap gelır bankadan anında tamam...