2013 Temmuz ayı evde bakım maaşı yatan iller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her kez iade edildiğini söylüyorda biri de çıkıp hangi yolu izleyerek geri iade edildiğini yazmıyor.. İşlem ücreti adı altında kesilen paraların nasıl alındığını izah edicek biri varsa lütfen bilgilendirsin. SAYGILAR..

sabah paramı çekmeye gitim kesintiyi gördüm işlem ücreti altında 2 aydır bende para kesiliyordu matikten dökümanı aldım kesintiye dahil bilgi almak için bankaya gittim sordum neden kesildiğini aslında bakım maaşlarından kesinti yapılmadığını söylediler eğer kesildiği taktirde paranın iade edebileceklerini söylediler ve ben ve arkadaşlarım para iademizi aldık
sygılar

2013 Yılı Temmuz Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

1-Osmaniye
2-Samsun
3-Kırşehir
4-Tekirdağ
5-Bilecik
6-Çanakkale
7-Erzurum
8-Afyonkarahisar
9-Karabük
10-Kastamonu
11-Uşak
12-Ordu
13-Kırklareli
14-Bitlis
15-Zonguldak
16-Muğla
17-Bayburt
18-Balıkesir
19-Bursa
20-Antalya
21-Konya
22-Kocaeli
23-Aydın
24-Şanlıurfa
25-Sivas
26-Edirne
27-Diyarbakır
28-Ankara
29-Kayseri
30-Düzce
31-Sakarya
32-Kütahya
33-İstanbul

evde bakım kestıler

yaklaşık 2008 berı alıyoruz evde bakım oglumla kalıyorum,babam 15020 maaş alıyo,ıkametgahı altkat bız oglumla ıkımız kalıyoruz,oglum gıtmış sormuş 10 tl fazla alıyo demışler eve gıren para,sag partılı olanlar bıze gıcık oyuzden kestıler sanırım,tekrar muracat edebılır demışler,

hep şikayet etmişiz arkadaşlar bunada şükür en azından gelecek bir para var maaştan önceki halimizi düşünelim azcıkta:)

hep şikayet etmişiz arkadaşlar bunada şükür en azından gelecek bir para var maaştan önceki halimizi düşünelim azcıkta:)

Şikayette, memnuniyet gibi insanın temel hakkıdır. Elbette senin dediğin doğru. ALLAH bu maaştan önceki parasal halimize döndürmesin. Fakat, aynı ili bir ay 15inde diğerinde 23ünde yatırıyorlarsa insan haliyle bir beklenti içine giriyor. Ödemelerini ona göre ayarlıyor. Düzene koysalar herkes kendini ona göre ayarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri