2014 Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

2014 aralık ayı evde bakım maaşı yatan iller

1-Tokat
2-Amasya
3-Kahramanmaraş
4-Rize
5-Bilecik
6-Antalya
7-Malatya
8-Mersin
9-Kırıkkale
10-Eskişehir
11-Denizli
12-istanbul
13-konya
14-zonguldak
15-mardin
15-osmaniye
16-kütahya
17-Kırşehir
18-Kocaeli
19-Ankara
20-Samsun

Not: Kocaeli yattı ve yatmadı diye çelişkili bir durumdadır Kocaelinde yaşayan üyelerimizin bu konuda bilgi vermelerini rica ediyorum.

bursa ziraat banksi merkez mu

duru beni kesseler bi hafta kasada bekletmeden evde bakim maaslarini birakmam demis yani ayin21. ini bekleyecez

bu bursa ziraat bankası müdürü ne hakla milletin parasını bloke edebiliyo.sonuçta bakanlık bu ödemeleri bankaya geçti ki diğer iller yatırabiliyo.napacaz bu müdürlee biz.

değerli arkadaşlar malum bütçe maratonu başladı sosyal hizmetler yani aile ve sosyal politikalar bakanlığı bütçesi görüşülecek bakım paraları kesilecek kesilmiş haberleri basında öğreniyoruz bugün bir engelli vatandaşımızın ağır özürlü bakım parası kesilmiş babasının işe başladı diye haberini okudum siz sayın arkadaşlar milletvekillerine meille veya telefonla bu sıkıntıları iletelim kimsenin parası kesilmesin tüm engelli vatandaşlarımız bu parayla ihtiyaçlarını karşılyor siz değerli arkadaşları göreve davet ediyorum yalnızca lütfen tüm vekillere bu sıkıntılarımızı paylaşalım akp chp mhp hdp sıkıntılarımızı dile getirelim siyaset yapmadan sıkıntılarımızı dile getirelim tüm arkadaşları meil atmaya ve telefon etmeye davet ediyorum

bırakın bu boş işleri yok maaşlar kesilecek hak eden alacak hak etmeyen aldıklarını geri verecek ankaradaki örnek sen hem emekli maaşı al hem bakım maaşı al oda yetmiyor işe başla yok böyle dünya kesilmesi anormalmi kardeşim

Geri