2014 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bursadan yattı veya yatmadı diye niye 1 mesaj bile yok,14 saat oldu,sabah kalkıp bankamatiğe gitsemmi gitmesemmi diyen misafirler var,ama yatıp yatmadığına dair bir yazı yok
çoğu ne olur ne olmaz diye gidip bakıyordur

Bu sitede bütün illerin evde bakım maaşları tek başlıkta ve sorunsuz bir şekilde takip edilmeye çalışılmaktadır, ayrıca başlık altında ayrı ayrı illeri yazmak paylaşmak mümkün degildir, başlık "evde bakım maaşı yatan iller" olarak açılmıştır, saçma sapan başlıklar açıp bu katagoriyi il il ayırmak söz konusu olamaz. Bu türden yeni başlıklar açılmasın lütfen.

mehmet kardeşim bu yorumunu beyenmedim ne bu çocuk azarlargibi karşında çocuk yok yaşım 41 ayrıca bugünekadarki yazdığım yorumlar yada açtığım konulara bakarsan anlarsınn ayrıca burda insanlara amiyane tabirle fırça atacağına bazı dengesizlerin sayfayı abuk subuk meşgul etmesine mani ol öyle engelleyip 2 gün sonra tekrar izin verrsen bu siteyi seviyeli bir şekilde takip edenlere haksızlık edersin ha yok kardeşim sanane ben istediğim gibi yaparım dersen benim üyeliğimi silebilirsin

arkadaşlar balıkesirin bir ihtimal yarın yatar dediler sordum sizleri yanıltmak istemem ama 6 yıldır alıyorum bu tarihe kadar vermezlerse mutlaka 17 sinde hesapta oluyordu

çılgın palet aynen size katılıyorum. Oradaki ince espriyi anlayamamış demek ki arkadaş o zaman ocak 2014 yatan iller sayfalarını da komple silip sadece yatan illerin listesini yapsınlar.....

Arkadaşlar üyelere fırça atmak yada sert tepkiler vermek amacında degilim, ben bu başlık altında yıllardır uyarı yapmaktan üye yasaklamaktan mesaj temizlemekten hakaretlerden sataşmalardan sıkıldım, laftan sözden anlamayan bugun yasaklanıp yarın başka üyelik alıp küfürler yazan insanlara nasıl davrandıgım konusunda da kimse kusura bakmasın, site içerisinde herkes benim için eşdeger üyedir, engeline, üyelik tarihine, yaşına, adına, cinsiyetine, ......vs bakmam ilgilenmem kurallar sabit, ihlal eden yasaklanır bu kadar net, biraz empati lütfen.

son olarak burda her ili ayrı ayrı başlıklamamız mümkün degil her ay 81 il ayrı başlık açıp takip etmemiz mümkün olmayacaktır, burda bursa için ayrı başlık açılmıştı bende uyarı yaptım, yani bursanın nevşehirden yada eskişehirden farkı yok sivasta aynı istanbulda aynı, bu bağlamda bizim içeriğin temiz kalması adına vermiş olduğumuz emekleri lütfen bu kadar hiçe saymayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri