2014 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sivas 15 i ile 20 si arasind yatacak dediler ama siz yinede hesaplarinizi kontrol edin diye soylediler bugun ögle saati baktigimda yatmamisti

sayın yönetici nüket hanımı süresiz engellermisiniz lütfen çok ayıp ama insanları böyle üzmesi günah değilmi hepisi engelli bakıma muhtaç insanla

nukhetozkan
Buradaki bekleyişi ciddiye almıyor olmalısınızki aslı olmayan bilgiler paylaşıp insanların sinirini bozuyorsunuz. Yok maaş yattı yok yatmamış geri çekilmiş bu nasıl bir düşüncesizliktir. Bu şekilde davranmaya devam etmeniz durumunda uyarıya gerek görmeden yasaklanacaksınız bunu biliniz.

adana her ay ortalama olarak 18 ila 20 si gibi yatıyor arkadaşlar sitemizde takipte olunuz atan illeri an ve an paylaşılmaktadır lütfen başlık altına çeşitli farklı şeyler yazarak safayı doldurmayalım sizden ricamdır arkadaşlar sağlıcakla kalın

Ben nükhet hanımı ayıplamıyorum yböyle davranmasıda gayet normal, Bursalı arkadaşlara söylüyorum lafım onlara eğer bir ayın 15 inde maaş alıyorsanız 15 ine kadar bekleyin eğer 15 i hafta sonu adenk gelirse pazartesini bekleyin, bekleyin ama sizin normal ödeeme gününüz gelmeden başlıyonuz sormaya yok yattımı yok haber varmı yok nezaman yatacak.

Eğer gün geçerse ozaman sorgulayabilirsiniz bu nedir kardeşim kaç aydır bakıyorum hep sizin zırıltınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri