2014 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam fatıma senden rızam olacak senin ziraat ta yolladığın Dilekçeyi aynısını bi yollar mısın buraya .... teşekkürler ilgi için

Melih bey,bu durumu çözebilmenizin yolu Sulh Hukuk Mahkemesine haczedilemezlik davası açmaktır.Mahkeme kararını alıp bankaya götürdüğünüzde otomatik olarak bloke kaldırılacaktır.10-15 gün uzayabilir ve 50-60 TL.masrafınız olur.İyi günler.

sırf cok merak ettigim bisey hakkında soru sormak için üye oldum...Neden engelli haklarını savunan, hak arayan bir kurum ya da kurulus yok? neden engelliler bazi bürokratlarin ve siyasetcilerin insafına kalmıs durumda? mesela 3 ayda bir verilen 3 kurus parayla bir insan ne yapabilir? ya da neden 3 ay beklemek zorundalar? evde bakım aylıkları neden düzenli belirli bir günde odenmiyor? yani niye kimse engellilerin arkasında durmuyor..bir kurum ya da kurulus yok mu..bir gün olsun toplansınlar eylem yapsinlar hak arasınlar görmedim..neden bu kadar sindirilmiş bir azınlık gibi duruyorlar ve neden kisme sahip cıkmıyor?

Hayatyasak arkadaşım bankanın internet sayfasına girdim ve aynen şöyle yazdım.'Ben evde bakım maaşımı sizin bankanızdan alıyorum fakat maaşım eksik yatıyor. Maaşımı aldığım kurum tam yatırdıklarını söylüyor. Bu kesintinin biran önce iade edilmesini talep ediyorum. Bilgilerinize arz ederim.' zaten mail adresimi vermiştim ve mailime 5 gün içinde cevap geldi paramı hesabıma yatırmışlar 82 lira bence sizde hakkınızı arayın...

Arkadaşlar lütfen maaş kesintisi ile ilgili konuya bu sayfadan yazmayın bunun için ayrı bir sayfa var zaten her ay sayfaları gereksiz dolduracak bir şey buluyorsunuz yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri