2015 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar bursa olmayabilirmis bu ay gelecek ay ikisi bir verilecekmis atm nin onunde konusuluyordu bursa listeyi gec gondermis odenek yetismemis

Sagolun inşallah

Su rezillige bakin allah askina her ay her il yatar bursanin garibanlari feryad eder durur bu isi yapamiyosan birakacaksin mudire hanimi baglayin diyoruz randevunuz varmi paralar ne zaman yatacak diye sorariz kopek gibi azarlaniriz simdi huseyin sahinin sekreterini arayip personelin degistirilmesini soyleyecem yeter

Su rezillige bakin allah askina her ay her il yatar bursanin garibanlari feryad eder durur bu isi yapamiyosan birakacaksin mudire hanimi baglayin diyoruz randevunuz varmi paralar ne zaman yatacak diye sorariz kopek gibi azarlaniriz simdi huseyin sahinin sekreterini arayip personelin degistirilmesini soyleyecem yeter

Muhasebe personeli değişmiş.yeni personel 1 hafta oldu başlayalı.bundan sonraki aylarda daha erken yatacakmış. ..

Ankara başbakanlığı aradım 0312 422 1000 Bursa il temsilcisiyle görüştüm 150 bimer arayın şikayet oluşturun diyorlar shçk aradım 25 dedi Allah yardımcımız olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri