2015 Mayıs ayı evde bakım maaşı yatan iller

Arkadaşlar cuma gün Almira otelde bakım ücreti alanlara dostluk kapısı projesi adı altında bilgilendirme amaçlı eğitim verilecektir önce eğitim sonra maaşlar galiba 6 saat eğitim bana davetiye geldi

bana mesaj gelmedi.egitimde neymis.diger illerde niye yapılmadı.paraları yattı..bahane bunlar.inanmıyorum kandırmaca..yarın ziraat onundeyim sonra valilik.gelen gelsin

Arkadaslar emeklilere promosyon istedi emekli sendikalari ziraat bank genel muduru ne dedi biliyomusunuz emekliler maaslarini hemen cekiyo icerde birakmiyo kredi kullanmiyo Biz promosyon veremeyiz dedi yani lami cimi yok

çok pis kafa çakarım,helebi yamuk hissedeyim
gençliğimde çok futboll maçı yapardım,köşe vuruşlarına uçarak kafa çakıp gol atmışlığım çokdur
5 metreden zıplayıp havada uçarak kafa çakarım

bursalı arkadaşlar turkiyede 42 veya 43 ilyok daha bakım maaşı yatmayan çok il var . inşallah hepsi bir an önce yatar . bakım ücretinin hesaplara yatma zamanı kurumla ilgilidir. bankayla degil.kurum bankaya ne talimat verirse onu yapar. bizden hesap işletim ücreti kesiliyor. kuruma gidiyorum kesemezler diyor . bankaya gidiyorum kesilir diyor arada git gel bıktırdılar bizi gariban parasıyla ne halt ediyorlarsa.

tekrar aradım adam resmen bagırıyo ya ayın 25ine kadar bekleyin diye işinizi adam gibi yapın siz hesaptan parayı cekmişsiniz dedim suratıma kapattı teli

Ayın bugün 21 i hala yatan bir şey yok ve özürlü cocuğu olan aileyi ondan bundan borc istemek zorunda bırakıyorlar. Bu maaşınn günü neden belli değil ? Babamın emekli maaşı her ayın 21 inde yatıyor. Bu neden boyle değişken ?

Kemal bey bu bize verilen maaş değil yardım.eğer maaş olsaydı belli bir günü olurdu.yetkililerin ilk bu yardımı bağladıkları zaman söyledikleri ayın 15 i ile 25 i arası bankamatikten bakın olmuştu sanırım herkese aynı şeyi söylediler.yani ne kadar şikyet edersek edelim kime şikayet edersek edelim adamların bahanesi var .yani 25 ine kadar bu iş olmaz biz demiştik derler.

Geri