2015 Mayıs ayı evde bakım maaşı yatan iller

arkadaşlar 2014 mayıs ayına baktım oradada arkadaşlara ayın 25 i diye söylemişler mayısın 23 ünde yatmış bakın geçmiş ayları engelliler gen tr den inceleyin ne zamanki ayın 13 ü perşemden önce gelmiş yardımlar sarkmış ama 13 ü perşembe veya perşembe sonu ise yatmış en çok mersin ve bursa muzdarip olmuş

arkadaşlar 2014 mayıs ayına baktım oradada arkadaşlara ayın 25 i diye söylemişler mayısın 23 ünde yatmış bakın geçmiş ayları engelliler gen tr den inceleyin ne zamanki ayın 13 ü perşemden önce gelmiş yardımlar sarkmış ama 13 ü perşembe veya perşembe sonu ise yatmış en çok mersin ve bursa muzdarip olmuş
Kardeş sende hep önceki yıllara takıldın...şimdiye bak....bu gecede yatmazsa 25 ini bekleriz..

Arkadaşlar yattıı bursamızz çok şükür

Biliyomusunuz allah kimseyi muhanete muhtac etmessin en yakin kardesim bildigim kisi de 1 haftalik ekmek parasi borc alamadim sunu soyleyecem 10 gundur yalvarmadigim insan kalmadi he kimki kasitli olarak devletin layik gordugunu layik gormeyip geciktirdiyse hala 25 i diyerek yalan soyluyorsa kiyamette ellerim yakasinda olacak

Geri