Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya Kocaeli Gebzeden maaş çeken varmı. Kocaeli yatmis diyorsunuz ama bu ay para yatmadi benim hesabima. Gebzeden çeken varsa söylerse sevinirim[SUB][/SUB]
arkadaşlar geriye dönük inceledim aynı tarihler yani ayın 14 ü mayısta 15 kasıma denk gelmiş ve 23 mayıs 21 kasımda ödemeler yapılmış yani boşa beklemeyelim
arkadaşlar geriye dönük inceledim aynı tarihler yani ayın 14 ü mayısta 15 kasıma denk gelmiş ve 23 mayıs 21 kasımda ödemeler yapılmış yani boşa beklemeyelim
Hastaadam sen ne sayıklıyon.ne içtin?bu akşam 00:30 dan sonra yatar bekle.....yatmaz ise cuma akşamına kadar bekleyecez...saçmalama....sen ilgili makamdan daha iyimi biliyon????kime hesap soracan ki....
hastaadam doğru diyor , bursa 13.de geçmezse hesaplara 21.günü geçiyor.daha önce olanlar bu,bu ayda aynı olacak ve emin olun yine sinir edecekler adamı.
Geçen ay 12 aralık gece 00:30 dan sonra çektik.ama 15 aralık pazartesi yatmış görünüyordu.bu gece yatma ihtimali yüksek.sabırla bekleyip görecez.ok????