2015 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ADANA ayın 20 sinden sonra yatacağını söyledi SHÇK yetkili kişi adananın işi yine başka bahara kaldı artık önümüzdeki hafta pazartesimi yatar salımı bilmiyorum ama kurumu arayıp sorduğumda 20sinden sonra yatacak dedi telefona bakan arkadaş ADANA'lı arkadaşların Bilgisine

26 sında maaş mı yatar ya , ne kadar vurdumduymaz insanlar bunlar, millet daralmış sıkışmış,bunlar faiz peşinde yok artık ya böyle bişi....

valla ben gereklı yerlere şikayetımı yaptım mersın sosyal hızmetlerı arayınca bırde bızı azarlıyorlar telefonda sert konusmalar edıyorlar ve gorusmeyı anında sonlandırıp kapatmaktan yanalar telefonu artıs gıbıler ama ben bu durumu coktan 3 cü şikayetımı ılettım beklıyorum....

memursa memurlugumu bılsın kımse bızı azarlamaya sert tepkı verıp yuzumuze telefon kapatamaz ve artıslık yapamaz ben yalanmı soylıcem mademkı yalan soyluyorum aramızdakı telefon gorusmelerını turktelekomdan gorusme kayıtları acıp dınlesın dınlesınlerkı neymıs gorsunler bu yuzden elımden gelenı ankarada meclıse varıncaya kadar tasıyacagım oyle ınsanda olamaz memurda :(:(

arkadaşlar toplu herkes şikayet etsin artık bimere mi ankara engelliler birimine mi neresiyse edelim gerçekten ayıp ya bu kadar da omaz

sınırden uzuntuden nerdeyse ağlayacam oturup cocuk gıbı ağlayacam bır benım etmemle bıryere varılmaz butun herkes sıkayetını etsın sessız kaldıkca tepemıze cıkacaklar telefonda nerdeyse yanında olsam o anda dovecekler ya bu kadarda olmaz olamaz ya arayıp ne zaman yatacak dıye sormamıza bu kadar da sert artıs gıbı sozlerle şap yuzumuze kapatmaları ve her ay 11 ınde 12 sınde yatan aylık neden sımdı 20 sıne 25 ıne uzatılıyor ya sunu hıc unutmuyorum cumhurbaskanımızın mersıne secım mıtınge geldıgınde ayın 11 idi o gun sabah cok erkenden evde bakım aylıkları yatırıldı suna bak olaya bı bakın sımdı ıse 20 sıne 25 ıne yatırmalara baslandı

sınırden uzuntuden nerdeyse ağlayacam oturup cocuk gıbı ağlayacam bır benım etmemle bıryere varılmaz butun herkes sıkayetını etsın sessız kaldıkca tepemıze cıkacaklar telefonda nerdeyse yanında olsam o anda dovecekler ya bu kadarda olmaz olamaz ya arayıp ne zaman yatacak dıye sormamıza bu kadar da sert artıs gıbı sozlerle şap yuzumuze kapatmaları ve her ay 11 ınde 12 sınde yatan aylık neden sımdı 20 sıne 25 ıne uzatılıyor ya sunu hıc unutmuyorum cumhurbaskanımızın mersıne secım mıtınge geldıgınde ayın 11 idi o gun sabah cok erkenden evde bakım aylıkları yatırıldı suna bak olaya bı bakın sımdı ıse 20 sıne 25 ıne yatırmalara baslandı

ben her ay şikayet ediyorum evet dediğiniz gibi bir iki kişinin şikayetiyle olmuyor.bu gecikmenin başbanla yada cumhurbaşkanıyla ilgisi yok kardeşim bu tamamen banka müdürünün insan olmamasıyla ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri