2015 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam, arkadaslar,karabuk, evde bakim ucretleri bu gun yani 14,01,2015 carsamba oglen saat 14/30 itibariyle yatmistir,
Saygi ve sevgilerimle
Bilgilerinize

ben kutahyadan ama hiç merak etmiyorum çünkü bu sayfa taytan iller paylaşim sayfası boşuna sayfa işgal etmenin anlamı yok iyi akşamlar

Arkadaşlar %95 ağır engelli olan annemi 12 ocak Pazartesi günü kaybettik istanbul evde bakım maaşı 13 ocakta yatmış maasi cekebilirmiyim sorun olurmu? Bilgisi olan arkadaşlar lutfen cevap versin.buraya yazdığım için hepinizden Özür diliyorum konu açmayı bilmiyorum. ...

Arkadaşlar %95 ağır engelli olan annemi 12 ocak Pazartesi günü kaybettik istanbul evde bakım maaşı 13 ocakta yatmış maasi cekebilirmiyim sorun olurmu? Bilgisi olan arkadaşlar lutfen cevap versin.buraya yazdığım için hepinizden Özür diliyorum konu açmayı bilmiyorum. ...

Bakıma muhtaç özürlünün ölmesi durumunda, bakım hizmeti üstlenen en geç on beş gün içinde durumu SHÇEK İl Müdürlüğü’ne bildirmek zorundadır. Aksi takdirde hakkında hukuki ve idari işlemler yapılır. deniyor maas alma konusunu bilmiyorum

basınız sagolsun

Aman arkadaşım iyice öğrenmeden çekme sakın maaşı cezası var başın ağrımasın sonra başınız sağolsun

Sağolun Allah razı olsun. .Salı günü evi arayıp hastaniz hayattami diye sormuşlar yigenimde dün vefat etti demis.bilgi güncellemesi yapıyoruz o yüzden aradik basiniz sagolsun demişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri