cilginpalet şükrür sabır çek kimsenin kalbini kırma sabır bırak söyliceklerin içinde kırılsın kardeşim
size çok şeyler söylerdimde işte malum sitenin kuralları var yinede ceza alasamda braz yazayım brakın şu HÜKÜMET YALAKALIĞINI YETER YAHU DERSİN CEPLERİNDEN VERİYORLAR ÖYLE BİR LAF EDİYORSUNUZKİ ADAMI ÇİLEDEN ÇIKARTIYORSUNUZ BEN SAĞLAM OLAYIMDA VERMESİN KİMSE İSTEMEZ ZATEN BÖYLE BRŞEY HER MAAŞ YATMA DÖNEMİNDE ŞÜKRET ŞÜKREDİN VS VS BIKMADINIZMI KARDEŞİM BU LAFLARDAN BİZLER DİLENCİ DEYİLİZ KİMSEDENDE HAKKIMIZ OLMAYAN BRŞEYİ İSTEMİYORUZ BU DEVLETİN İNSANLARDAN TOPLADIĞI VERGİLERDEN VERİLEN PARAAAA KİMSE HAYRINA SEVABINA VERMİYOR BUNU ELİN OĞLU AYAKKABI KUTULARINDA ÖİLYONLARI GÖTRÜRKEN BİZE DEVLETİN VERDİĞİ ÜÇ BEŞ KURUŞUN LAFINI EDİP DURMAYIN YETERRR YAHUUU
selam 5 şubatta annemi kaybettim 100de 90 yataga baglıydı memlekette topraga verdik.
cilginpalet söylediğin şu laflarda zerre mantık görmüyorum bende şöyle konuşayım madem biricinsisi bu sayfada sadece bakım aylıkları yattığını öğrenme sayfası tartışma sayfası değil ve arkadaş diyorki aylık çok az bende diyorumki şükür etmek lazım da olmasaydı ne olurdu gerçektende öyle kac seneden beri var bu maaş devleti mecbur kılıyosunuz tmm belki mecbur ama yapmasa yapmaz ben 29 yaşındayım doğuştan engelliyim 18 yaşına kadar 2022 maaşı alamadım 18 yaşına girmem lazımmış ama şu anda küçükte olsan veriyorlar zaman hep değişmekte demek istediğim bişeyler olmadımı olmuyo senin bu söylediğin sadece seni inandırır beni değil yada bir başkasını diyosunki yalakalık dikkatini çekerim bizler şu anda devlet sayfasında değiliz sanal sitedeyiz insanlar burdan bilgi almakta tecrübe sahibi olmakta kime neden yalaka yapalım yada yapayım yani konuşurken önce kendi yazdını iyice oku ben ne diyorum de şurdaki insanlar bir benim yazdıma baksın birde senin bakalım kime hak vercekler eğer ben haksızsam susmasınıda bilirim susmak verilmesi gereken en doğru cevaptır dilenci yakıştırması yapıyosun devlet bu parayı engelliye bakım için veriyo böyle bir kanun çıkmış yasa var oluyo bizler kendimizi bildimizden beri yok bu maaş 8 sene oldu galiba tam hatırlamıyorum peki 12 sene önce neden yoktu işte burdan anla olayı şükür et derken onu diyorum ben halada diyorum şükürler olsun varken böyle diyoruz birde olmasa neyse uzatmaya gerek yok insanlar rahatsız olmasın sonuçta bu sayfada paraların yattığı yazılıyor yöneticiler bile defalarca söylüyor sadece yatan iller paylaşılsın diye ve ben öle zırt pırt yazanda değilim bir arkadaşın para konusunda isyanı vardı ona cvp verdim keşkede vermeseydim zaten insanlar dediğim gibi bunu okuduktan sonra seninde ne demek istedini anlıcaklar benimde suç kimdeyse o sussun dediğim gibi burası tartışma boyutu yeri değil bilmem anlata bildimmi