2015 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fromistanbul kardeşim Bu ülkede devlet vergi verilse ikide bir af söz konusu olmaz devlet daha iyisin yapar. bu asla unutmayın ki avrupada kimse bir kuruş bile vergi kaçıramaz ülkenizi küçümsi şikayet ede ede illerlemwsin engel oluyorsunuz siz ve sizin zihniyetinizdekiler aklı varsa çık çözüm üret uygulanması için savaş

Arkadaşlar yeter artık siyasi fikirlerinizi yansıtmayın buraya sizinlemi ugraşacağız yahu, yatan illerin takibi yapılsın yeter ya bu konuda bir başlık açılmış ordan takip edin benim bu mesajımdan sonra hakaret ve küfür olmasa bile siyasi mesaj yazanlar yasaklanacaktır.

Arkadaşlar yeter artık siyasi fikirlerinizi yansıtmayın buraya sizinlemi ugraşacağız yahu, yatan illerin takibi yapılsın yeter ya bu konuda bir başlık açılmış ordan takip edin benim bu mesajımdan sonra hakaret ve küfür olmasa bile siyasi mesaj yazanlar yasaklanacaktır.

aslında siyası partile alakalı değilim başka parti sempatizanıyım ama aklım ve gönlümden geçen budur

slm biz yeni adresdegişikligi yaptık shçk geldi ve ben imzaya gitim atım geldim aylık almaktayıdım ama bu ay alırmıyız sayın site yöneticisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri