Arkadaslar su sayfaya sadece yatip yatmadigini kontrol icin giriyorum her girdigimle bi umitle evet bu kadar yazilmissa mutlaka biseyler vardir diyorum ama hayal kirikligi resmen hep ayni kisi yattimi yatacakmi yatmadi erken oldu gec oldu gereksiz insanlar ve gereksiz yazilarla dolu evet herkezin ihtiyaci var o yuzden kontrol ediyoruz ama her girmede gereksiz yazarsaniz burda cok insan umitlenir birakin bakamiyosaniz bankaya nakan arkadaslar zaten yaziyor lutfen umarim bu yazim bile gereksiz ama umarim son hereksiz yazi bu olur hayirli ramazanlarbakan arkadaslarım bilgi verirse sevinirim teşekkürler
tokatlı arkadaş maaşta artış varmısagılar?
Zam bir daha ki ay diyonuzda benim anlamadigim 1 ve 6. aylarda zam yapilmiyor mu 1.ayda yapilan zam bir sonraki ay şubatta yansıyorda haziranda yapilacak zam niye bir sonraki ay temmuzda değilde ağustosta yansiyacak diyorsunuz bence geç kaldilar yapilacak zamin oranini belirtmekte ondan ağustos deniliyor yoksa temmuzda yansimasi gerekirdi benim dusuncem bu kurumun gecikmeye uydurduğu kilif bu milletin kafasi karisti