2015 Temmuz ayı evde bakım maaşı yatan iller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bayram öncesi emekliler için bir açıklama geldi ama evde bakım maaşıyla ilgili bir açıklama gelmedi, ama ben bayrama kadar en az 35-40 il yatar diye düşünüyorum meraklanmayın sadece takipte olun.

Arkadaşlar çoğu il geçen aylara göre hep 12 13 tarihlerinde yattı. Bu ayda 13.de Pazartesi yatar telaş yok.

Maaşlarımız Ziraat Bankası tarafından ödeniyor ve bu bankanın iş yükü hayli yüksek... Ayın 7'sinden 11'ine kadar öğrenci kredi ve burslarını , sonraki sürelerde emekli-memur maaşlarını ödüyor...

Bayram öncesi, özellikle SSK emeklilerine ödemeler yapılırsa , kısa zaman diliminde ciddi iş yüküyle karşılacaklar..

Çoğu ilin evde bakım aylıklarının bayramdan önce yatırılacağını düşünüyorum.. Kalan iller ise bayramdan hemen sonraki günlerde ödenir...

Persembe gunu arafe ve daha 5gun var biraz sabirli olun butun iller yatar koca 5gun var daha arkadaslar her ay oldu gibi 11.12 gunler arasi 20 yakin il yatiyor bu her ay boyle oluyor biraz sabirli olun cumartesi pazar gunleride yatiyor zaten yatmiyor kimse diyemez biraz sabirli olun bundan onceki bayramdan once hep odemeler yapildi ayrice bazi illerin gunu belli o gunlerde yatmak zorunda mesela istanbul 12sinde her ay yatiyor duzenli olarak tokat 9unda yani baİller 11.12 arasi cocugu iller yatiyor once bi sabirli olun

arkadaşlar lütfen yatan illeri yazınız diğer sorularınızı yeni konu açarak dile getiriniz sayfa kirliliği oluyor bu başlık altında sadece ve sadece yatan iller paylaşılmakta izmir yada istanbul diğer iller yattığı taktirde vatandaşlarımız paylaşacaktır hesaplar takip edilmekte sürekli sormak boşuna çünki sormakla para hesaba geçmiyor takip edin sayfamızı yeterli hayırlı geceler vede saygılar hoşçakalın .

Samsun evde bakım maaşı yatmıştır.gün içerisinde yazamadım kusura bakmasın Samsunlu arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri