2016 ocak ayi evde bakim maaşi yatan iller

2016 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller (GÜNCEL)

1- Tokat
2- Kahramanmaraş
3- Samsun
4- Malatya
5- Bayburt
6- Kırklareli
7- Aksaray
8- Erzurum
9- Konya
10-Denizli
11-Ankara
12-Sivas
13-İstanbul
14-İzmir
15-Balıkesir
16-Muğla
17-Bilecik
18-Zonguldak
19-Kırşehir
20-Hatay/Antakya
21-Eskişehir
22-Şanliurfa
23-Kocaeli
24-Mardin
25-Antalya
26-Gaziantep
27-Aydın
28-Kırıkkale
29-Sakarya
30-Trabzon
31-Tekirdağ

Ben bu bursa sosyal hiz. Bi kaç kez gittim gecen yıl orda ccalisan memurlar o kadar saygısız ki insan katil olacak sanki parayı ceplerinde n bunlar oduyo bi tanesi ise girdim diye maaşını kestirmeye gelen birine kişi gittikten sonra bunlara maaş falan vermicen devletin yerine olsam maas baglamam dediğini kendi kulagimla duymuştum hele kapalı yasli bi kadın vardı orda başvuru biriminde işi sürekli yokuşa suruyordu

profilimde tüm yazdıklarımı inceledim 2013 yılından bu yana bursanın engelli bakım paraları hep geç yatmış hep şikayetler telefonların yüzlere kapanması vs.vs

ya twitırda ya facebookta devlet büyüklerine yazılan un ufak yazıyı görürlerde garibanları kimse duymazzz.........

ben bu bursa sosyal hiz. Bi kaç kez gittim gecen yıl orda ccalisan memurlar o kadar saygısız ki insan katil olacak sanki parayı ceplerinde n bunlar oduyo bi tanesi ise girdim diye maaşını kestirmeye gelen birine kişi gittikten sonra bunlara maaş falan vermicen devletin yerine olsam maas baglamam dediğini kendi kulagimla duymuştum hele kapalı yasli bi kadın vardı orda başvuru biriminde işi sürekli yokuşa suruyordu

ya bilmezki engelli olmasssa senin işin ne orda senin görevin bana hizmet et diye devlet sana para veriyo.... ayın 15.inde memur maaşı var onu dağıtmadan bizim paraları ödemezler

Engelliler olmasa kendisi issiz kalacak ama farkında değil kendisininde bi engelli adayı olduğunu unutuyoz keşke kimse engelli olmasa da o maasida almasa

Ben bu bursa sosyal hiz. Bi kaç kez gittim gecen yıl orda ccalisan memurlar o kadar saygısız ki insan katil olacak sanki parayı ceplerinde n bunlar oduyo bi tanesi ise girdim diye maaşını kestirmeye gelen birine kişi gittikten sonra bunlara maaş falan vermicen devletin yerine olsam maas baglamam dediğini kendi kulagimla duymuştum hele kapalı yasli bi kadın vardı orda başvuru biriminde işi sürekli yokuşa suruyordu

eee ? Kapalı olmasi ile o anki psikolojisi arasında ne gibi bir bağlantı olabilir ?

gecelerin hakimi ve deejay burası tartısma platformu değil gıdın nerede tartıscaksanız tartısın burası yatan ıller lıstesı sadece yatan ıller yazılır paylasılır sayfaları luzumsuz yazılarla meskul etmeyın ...

son olarak bende sunu yazıp bu steden çıkıyor bidahada kimseyi üzmek istemiyorum ....

valiliği aradım gündüz saatlerinde en geç gece yatacak

4 yıldır bu sitedeyim kırılıp üzülenler oldusa özür dilerim hakkınızı helal edin Allaha ısmarladık

Geri