2016 ocak ayi evde bakim maaşi yatan iller

Bu sozcu gazetesinin bi yalani ..gecikmeler yil sonu guncellemesiymis her halde bu ay bizm kesilecek gelir duzeyi 27 tl gecmis ..aslinda gecme degil oglum universiteyi bitirdi bi yerde staj yapiyor asgari icretle...ancak isyeri kosgebe bagli oldugu icin sigortayi 2000 tl den asagi gosteremiyormus.hayret bise 900 tl maas 2000 tl sigorta ve bakim maadina son veriyorlar

Arkadaslar henuz ayin 11 i gectigimiz yillara baktigimiZ zaman OCAK doneminde bu tur gecikmelerin oldugunu goruyoruz. Haftabasi dolasiyla yogunluk dvam edebilir, yarindan itibaren bir cok ilimizin yaticagini dusunuyorum.

Bu sozcu gazetesinin bi yalani ..gecikmeler yil sonu guncellemesiymis her halde bu ay bizm kesilecek gelir duzeyi 27 tl gecmis ..aslinda gecme degil oglum universiteyi bitirdi bi yerde staj yapiyor asgari icretle...ancak isyeri kosgebe bagli oldugu icin sigortayi 2000 tl den asagi gosteremiyormus.hayret bise 900 tl maas 2000 tl sigorta ve bakim maadina son veriyorlar

Suriyeli öğrencilere 1200 TL verildiğini okumuştum. Haberi ararken ilk çıkan linki kopyaladım. Ben sözcü değil zaytung okuruyum. Ama size seveceğinizi umduğum bir gazeteden de aynı haberi veriyorum: O ülkenin öğrencilerine 1200 TL burs

Dediğim gibi haber doğruysa (umarım doğru değildir) nedeni belli. Ama bir de bu Suriyeliler için Avrupa'nın verdiği rüşvet de olabilir. Kimsenin günahını almayayım.

Lütfen böyle itibarsız hsberlere inanmayın .zaten geçen yılda ocak ayı bakım ücretleri ayın 15 ila 20 si gibi yatmış oluyordu hadi inşallah kayseri bir an önce bekliyoruz

Geri