Degerli engelli ve engelli yakinlari arkadaslar hic bir ile odenek cikmamis nedeni bilinmiyormus bakanliktan sebebi ogrenilememis listeler ta ocagin. 3.de teslim edilmis[/
arkadaşım aslı astarı olmayan paylaşımlar yapıpta milletin yüreğine inme indirme.belkide senin yaptığın bu paylaşım sonucu kalpten giden olduysa bunun vicdan azabını nasıl çekeceksiniz.arkadaşım milleti hasta etmekte kimse senin eline su dökemez.saygılar sunarım.
Hayirdir ya ne ictin sen sen ne sacmaliyon inmelik ne bar bak tokatin odemesi serbest birakildi ve odendi vebal mebal ne issin sakamisin hastalik ne var odenek cikmamis indirdimi sana inmeyi ...e hayret bise tip tip insanlar var. Listelerin ocagin 3 de teslim edildigini yazmisim ama odeneke gelmemis demisim belki bu gun bursada yada baska illerde serbest birakilir ne var bunda aman mukayet ol kendine bi yerlerine inme inmesin saygilar herkese
Antalya her ay bu gece yatıyor bekleyelim umarım yatar saat 1.40 gibi yazarım yayında hayırlı geceler
Hayirdir ya ne ictin sen sen ne sacmaliyon inmelik ne bar bak tokatin odemesi serbest birakildi ve odendi vebal mebal ne issin sakamisin hastalik ne var odenek cikmamis indirdimi sana inmeyi ...e hayret bise tip tip insanlar var. Listelerin ocagin 3 de teslim edildigini yazmisim ama odeneke gelmemis demisim belki bu gun bursada yada baska illerde serbest birakilir ne var bunda aman mukayet ol kendine bi yerlerine inme inmesin saygilar herkese
her ay birisiyle dalaşıyorsun.hep kendini haklı çıkarıyorsun,karşı taraf hep suçlu oluyor.hastaadam hiç mi haksız olmaz hep karşı taraf mı suçlu olur pes doğrusu. çok şey bildiğni sanıyorsun hiç bişey bilmiyorsun.
en kötüsüde hiç bir bilmediğini bilmemen.
her ay birisiyle dalaşıyorsun.hep kendini haklı çıkarıyorsun,karşı taraf hep suçlu oluyor.hastaadam hiç mi haksız olmaz hep karşı taraf mı suçlu olur pes doğrusu. çok şey bildiğni sanıyorsun hiç bişey bilmiyorsun.
en kötüsüde hiç bir bilmediğini bilmemen.
bak ismin Allah cc sıfatlarıdan onun için bişe demiyom. ben dalşmıyorum senin gibiler zırt pırt çıkıyo sataşıyo banaben bakanlık bölümünü aradım verilen cevabı yazdım kimseyi kırmadım kötü konuşmadım am hala kaşınıyosun evladım sana bi dediğim varmı haksızlık neresinde sus tansiyonumu fazla yukseltme hala zorluyosun durrrrr
hasta adam bıkmadınmı şu mış lı muş lu haber vermekten rahim kardeşim fazla üstüne gitme arkadaşın biz onu öyle sevmeye alıştık =) kaele alma