2016 Temmuz Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar başka sitelerde yazılanların mesuliyeti haliyle bizi bağlamaz, biz en sağlıklı bilgiyi üyelerimize ulaştırmak için ugraşıyoruz yatan iller net bilgiler bizde bunlar, eğer söz konusu illerde yatan şehirler varsa ve çektiyseniz eminseniz sizde "....yatmıştır" diye paylaşabilirsiniz.

2016 TEMMUZ AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

12.07.2016

1- Bilecik
2- Malatya
13.07.2016
3- Antalya
4- Kocaeli
5- Gaziantep
6- Manisa
7- Şanlıurfa
8- Sivas
9- Denizli
10- İstanbul
11- Afyonkarahisar
12- Zonguldak

geçen ay 10 nunda yatırmıştılar. diiyarbakırın evde bakım maaşını telefondan sorgulayarak dünya kadar kontörüm gitti. hala yatmamış

yani bugün değil bir hafta sonra mı.o kadarıda olmaz.dedikleri gibi olsa ben şahsen zor duruma düşerim.ama babamın emekli maaşı imdada yetişir pazartesi günü ..ben bir iki sefer aradım dedikleri tarihten öncede yattığı oldu.yani belki bir daha aramıyasın diye fazlasıyla söylediler.ama ben bugün yatar diyordum umudu kestim

Haci bizde emekli yok hadi biz ne olsa yeriz yatalak hastamiz var o ne yiyecek kira da var bu paraya guvenilip kira mira verilmez haci

Haci bizde emekli yok hadi biz ne olsa yeriz yatalak hastamiz var o ne yiyecek kira da var bu paraya guvenilip kira mira verilmez haci

ayın 14 u hiç bir il yatmadı oldu ayın 15 i bu saaten sonra yatan il olsa sabah yatar..birde ne aceleniz var diyorlar..mesela sen bir işyerinde çalışsan bir ay 10 unda maaş verseler bir ay 25 inde yani 45 gün sonra kim kabul eder.Allah devletimize zeval vermesinde sonuçta kazanılmış haktır.bir sadaka bir hayrat değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri