2016 Temmuz Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2016 TEMMUZ AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

12.07.2016

1- Bilecik
2- Malatya
13.07.2016
3- Antalya
4- Kocaeli
5- Gaziantep
6- Manisa
7- Şanlıurfa
8- Sivas
9- Denizli
10- İstanbul
11- Afyonkarahisar
12- Zonguldak

Arkadaşlar adres değişikliği yaptım ve kuruma hemen bildirdim.maaş kesilmez dimi :(

Yönetici : Kesilmez ama hane ziyaretı yapılır. Kontrol amaçlı

Bugün bursa il md.lüğündeydim.aynen söylenen;biz bu gün bankaya listeleri verdik.anlaşma gereği 1 hafta sonrası hesaplara geçeceklermiş.ayın 19 diyorlar.
Erken yatarsa şansa...

bakın bayramda zaten yeterince harcama yaptık parası olmayan borç aldı.mesela 13.ünde geçen ay 20 il yatmış bu ay 14ünde yatan il yok.ne aceleniz var diyenler oluyor.mesela benim d-smart faturam var ayın 15inde mersin 13ünde yatar diye borç aldım en geç ayın 15inde veririm dedim ama yatmama ihtimalide var.herkesin bir kendine göre bir hesabı var.ama genel bir geçikme var tüm iller gecikti yapacak birşey yok.

Biride izmiri arasa sorsa.böyle 20 sine kalır falan demekler anca moral bozuyo..ben arayamıyorum.arayabilsem yazardım

2016 TEMMUZ AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

12.07.2016

1- Bilecik
2- Malatya
13.07.2016
3- Antalya
4- Kocaeli
5- Gaziantep
6- Manisa
7- Şanlıurfa
8- Sivas
9- Denizli
10- İstanbul
11- Afyonkarahisar
12- Zonguldak

hayırlı akşamlar arkadaşlar sakarya ayı 15 de yatacak il müdürlüğün verdiği bilgi bu tahminem bu gece yatar

başka sitelerde Giresun Kırıkkale Edirne Erzurum ve Kahramanmaraş ın yattığı bilgisi var.diğer şehirler aynı doğruluk derecesi nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri