2016 Temmuz Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa il md.lüğü muhasebeden verilen bilgi.ödenek dün gelmiş.10 gün içinde hesaplarda olacakmış.ayın 19 unda diye bilgi verdiler.ne kadar doğru göreceğiz....

Bursa il md.lüğü muhasebeden verilen bilgi.ödenek dün gelmiş.10 gün içinde hesaplarda olacakmış.ayın 19 unda diye bilgi verdiler.ne kadar doğru göreceğiz....

BAYRAM ı fırsat bilip 16 gün içerde kalacak ...yedirmezler sizlere söz en geç cumaya hesaplara aktartacam valiliğe gene gidecem sabah...ayıp ya ..Hadi 1 hafta bekletme hakkınız var 19. u ne demek..Bayram zaten zehir oldu bari FATURALARDA faiz yemeyelim

2016 TEMMUZ AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

12.07.2016

1- Bilecik
2- Malatya
13.07.2016
3- Antalya
4- Kocaeli
5- Gaziantep
6- Manisa
7- Şanlıurfa
8- Sivas
9- Denizli
10- İstanbul
11- Afyonkarahisar
12- Zonguldak

tşk hüseyin kardeşim bu konyadaki memurlar gibi net cevap vermeyen görevini benimsemeyen insanları insan yerine koymayan memur insanlar olamaz.gerçi insanda denmezlerde.

Arkadaşlar burası tartışma platformu değil, eğer bir konuda tartışmak istiyorsanız açın bir konu başlığı altında istediğiniz kadar tartışın seviyenizi bozmadan, yatmayan illerdeki kardeşlerimin sıkıntılarını anlayabiliyorum bunun için yapılması gereken ortak bir tavır sergilemek adına bir noktada buluşalım buyrun açın konu başlığı altında neyapmamız gerekiyorsa yapalım. Her seferinde kötü ve kışkırtıcı yorumlarınızı silmek durumunda kalıyorum lütfen birbirimize daha anlayışlı şekilde davranalım.

KONYA'yı bekleyen arkadaşlar kurum ile görüştüm ayın 20 -25 i arasında yatırılacağı bilgisini aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri