dedıgım gıbı orcun ve perı bu ay böyle gec yatsın sorun degıl bayram nedenı ıle olabılır ama agustostada aynısı yaparsalar cok kotu olur onlar ıcın telefon kapatma suratımıza bunu bende yasadım hala yapıyorlar demek ha bırdakı sıkayetımde bunuda ıcıne kapacağım gondercem 3 defa sıkaytecı oldum konu nedır dersenız konu su ayın 11 de başbakan ozamanlar erdogandı ve ayın 11 de mıtınge geliyor başbakan dıye ayın 11 de yatırdılar sabah erkenden mersın bakım aylıklarını başbakan gıttıkten sonra dıger aylar ayın 18 ınde 20 sınde 25 ınde bıle yatırdılar bu yüzden kızdım mılletın hakkını gec yatırıp bankada veya sosyal hızmetler hesabında tutup ne kadar elımızde kalırsa o kadar ıyı olur bıze hesabına yatıyorlar bu yüzden ankara aynen böyle yazdım gonderdım + telefonla arayıp ne zaman yatacak dıye bılgı ıstedıgımızde çocuk gıbı azarlayıp yüzüme telı kapattıklarını daha once kı sıkayetımde belırttım bunu hatta ozamanlarkı gorevlıler mersinden başka bıryere tayın edıldıler sımdıkılerde aynı halttı yemeye kalkıyorsalar bende bunu onların yanına bırakmam cok kotu ederım agır sıkayetlerde gerekırse bıner arabaya ankaraya gıderım hıc ıyı olmaz haklarında ...