2018 Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Arkadaslar 4sayfa olmuş daha e devlet muhabbetı evet evde bakım maasını konusacagız ama bu baslık yatan ıller e devlete yansıma baslıgı farklı oradan sorun cevap verın sımdı ben böyle dedım dıye bana saldırıya gecersınız ama tekrar yazıyorum bu sayfa yatan iller sayfası sayın yönetıcı lutfen sayfayı temızleyın

5044Y cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Katılıyorum... E devlet için ayrı başlık var...

Bu işi anca yöneticiler çözer ayrı bi başlık varsa oraya taşıyabilşrlwr yazılanları ama uğraşmıyorlar görüldümü muhabbeti bitince yattım ı muhabbeti başlayacak işin yoksa tek tek bak sayfalar a bak yatan il varmı diye

uyuyan yönetici yok,yazılanları görüyoruz,o kadar uyarıya rağmen her aynı aynı seyler oluyor,herkesı banlarsak yatan ili yazan olmaz..
sil diyorsunuz,sayfayı komple kapatıp yeni sayfa açmak lazım.

sayfayı silmek demek,komple kapatıp yeniden açmakla aynı şey.isterseniz sayfayı kilitlesinler yeniden açılsın,bunları 2 gundur yazmıcaktım ama soylenıp duruyorsunuz dıye yazdım

ya ne var insanlar yazınca bu insanlar engelli bi engelde siz kendiniz koymaya calisirken başkasının engelliye engel koydu zaman zorunuza gidiyor bu nasıl zihniyet

Antalya yattimı bilgisi olan varmi acaba ???

merhabalar,

efendim bence genel olarak herhalde daha henüz Türkiye geneli yatan il olmadı bence çünkü neden diye sorarsanız genelde hep öncelikle Tokat falan ilk olarak yatardı ama galiba henüz daha oda yatmadı ama e-devlette gözüküyor gibi genel olarak yani inşallah en kısa zamanda yatması dileklerimle..

mesela Hatay için geçen ay 9. da yatmıştı ama henüz daha yok maalesef..

bilginize

en derin saygılarımla

Geri