2018 Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Kardeşim bu ekonomik destek dediğin nedir acaba bende evde bakim aliyorum 2 cocugumda okula gidiyor bunu neye gore veriyorlar acaba yardimci olabilirmisin. Özelden mesaj attim ama mesaj kutun doluymuş gonderemedim burdan yazdim.

Kardeşim bu ekonomik destek dediğin nedir acaba bende evde bakim aliyorum 2 cocugumda okula gidiyor bunu neye gore veriyorlar acaba yardimci olabilirmisin. Özelden mesaj attim ama mesaj kutun doluymuş gonderemedim burdan yazdim.

Bastan sunu soyleyeyim bildigim kadariyla ekonomik destek herkeze baglanmiyo sartlari agir bir evde ilk once ane veya baba ölmuș olmasi gerek 2,cisi evde okuyan cocuk taktir veyaustu okuldan kuldan belge almis olcak 3 cusu evin kirasi elektirigi suyu ekonamik desdek altinda verilen para ile ödeme nmis ibrazli olacak sartlar bu

Birde her 3,ayda bir okul konturolu cocugun durumu ogretmenlere sorulur memur tarafindan ogretmen onaylicak daha once bunlari burda yazdim yani cocuk cok iyi diycek ogretmen memura ekonomik destek ogrenciye verilen paradir 840tl orta okul lise 960tl universite 1150tl he ay bu para

Ben esimi kabettim 39yasinda bakim ayligi aliyodum vefat edince kesildi ekonomik destege basvurdum cok ugrastim oglumda okulda cok cok iyi evim kira oglum universiteyi bitirinceye kadar devam

Geri