2019 Haziran Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Evet arkadaşlar bakım maaşları güncellenmiş ve Bayram öncesi yatırılacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[MENTION=6344]bahar hatsever[/MENTION] istanbuldan bir kaç arkadaşın daha güncellenmemiş tereddüt etme güncellenir,zaten erken başladı güncellenmeye bugun yarın güncellenir.

bilgi amaçlı..
Pazartesi günü ptt şubeleri yarım gün açıktır

Bayram Arefe'sinde Normal para çekmelere.. birde işsizlik emekli ikramiyeleri ve emekli maaşlarıda eklenince hepsi üstüste yığıldı büyün atm ler full

Neden oyle diyorsunuz millet ne yapsın onu aynı gün yapan düşünsün ben bu 1000 tl için1 Saat bekledim birde kırklareli indede evde bakım maaşları guncellenmis

neyi düşündum anlamadim sen 1000 tl aldin biz ne yapcaz ozaman engeli olarak hastaliktan carşiyo inemiyoruz gucun varki 1 saat beklemisin gucum kuvvetim olsa ne işim var 480 tl ile

Evet arkadaşlar bakım maaşları güncellenmiş ve Bayram öncesi yatırılacaktır.

Bende de henüz daha herhangi bir güncelleme olmadı maalesef ve henüz daha Kayıt bulunamadi ibaresi çıkmaktadır ama inşallah sizin dediğiniz gibi olurda bu ay bir nebzede olsa inşallah erken çekebiliriz maaşları bakalım inşallah hayırlısı olsun beklemedeyiz vede takipteyiz [emoji106]

Neffos_C7 cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

neyi düşündum anlamadim sen 1000 tl aldin biz ne yapcaz ozaman engeli olarak hastaliktan carşiyo inemiyoruz gucun varki 1 saat beklemisin gucum kuvvetim olsa ne işim var 480 tl ile

Yüzde 86 engelliyim ve engelli maaşı almiyorum bakim parasi aliyorum emekliyim 2 tane üniversitesi tede kiz okuturom hayatin zorluğunu ben den iyi bilemesin arkadaşım

Yüzde 86 engelliyim ve engelli maaşı almiyorum bakim parasi aliyorum emekliyim 2 tane üniversitesi tede kiz okuturom hayatin zorluğunu ben den iyi bilemesin arkadaşım

sen nediyossun ya ben 38 yasinda esimi kaybetim bu aci gibisi varmi 12 yasinda oglumla ortada kaldim %60 engeliyim 8 sene eşimle mucadele verdim kanserle biz kansere yenildik sadece engeli parasiyla 480 tl geciniyorum senin sevdiklerin yaninda sukret Eşimi kendi ellerimle topraga koydum kimse dokundurtmadim

Ben antalyadan yazıyorum şimdi daha baktım e devlette bakim ayligi ytma tarihi belli olmuş 12.06.2019 tarihinde yatacamiş antalya bence sizde e devletten bakın çünkü bayramda yada öncesinde yatmayacak insanlarinda aklinı karıştırmayın lütfen...

Aynen bende onu dedim 12.06 diyor nasil olurda erkn yatar bencede mümkün degil miletin aklını karıştırıyorlar iste osmaniye 80

Geri